tiistai 31. tammikuuta 2012

Jämälankapipa

Muita Ihania -blogista bongasin jämälankapipon ja se oli niin liikkis, että oli pakko tehdä itsekin. Olen aiemminkin lainannut Tiinan ideoita ja tehnyt mm. tämän jämälankaneuletakin pikkumurulle ja hän nyt sitten sai villatakkiinsa mätsäävän pipan. Lankana oli (yllätys yllätys!) Dropsin LIMA, joita minulla on jäminä enemmän kuin laki sallii... Pipa oli todella helppo tehdä, ohjeena oli Tiinan oma ohje, mutta sitä hieman mukailin kun tämä tuli lapselle. Sunnuntaina päivällä aloitin ja maanantai iltana tein loppuun. Eilen sitä sitten soviteltiin päähän ja lapsi tykkäsi todella paljon, olisi halunnut pistää sen heti seuraavana aamuna ulos... Se on paras kiitos!

Tuossa tupsussa tosin meinasi pinna palaa. Muistan teininä pyöritelleeni tälläisiä tupsuja mennen tullen, eilen se oli täyttä tuskaa! Menen ostamaan tänään tupsukoneen, makso mitä makso! Aion nimittäin tehdä tälläisen pipan itsellenikin..


Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!

8 kommenttia:

  1. Suloinen ja ihanan pehmoisen näköinen pipo<3 Kiitti muuten vinkistä tehdä neliöihin neljä pylvästä,paaaaljon siistimpiä syntyy mulla niin=D Mukavaa pakkaspäivää<3

    VastaaPoista
  2. Voi että, pipo ja villatakki ovat kuin karkkeja, söpöt ja herkulliset värit!!

    VastaaPoista
  3. Kiitsa!
    Ja kiva jos musta oli apua!
    Sinne kans pakkaspäivää :)

    VastaaPoista
  4. Saila: kiitos, pidän itsekin just näistä vaaleista pastillisävyistä! Mietin tässä nyt vaan, että millä väreillä lähtisin itselleni tekemään...

    VastaaPoista
  5. Ihana pipo! Mullakin valmistui tänään tupsupipo esikoiselle. Kiva blogi jostakin linkkien kautta tänne eksyin ja liityin lukijaksesi:)

    VastaaPoista
  6. Ihanat värit pipoassa. Mulla on se "tupsukone", kätevä on kun ei tarvii vääntää pahvista ja sählätä neulan kanssa.

    VastaaPoista
  7. Saija: kiitos ja kiva kun eksyit! Tää oli niin helppo ja nopsa tehdä, että pistän heti toisen aluille...
    Anne: Thanks! Mä ostin myös eilen tupsumasiinan, upea kone!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!