perjantai 8. heinäkuuta 2011

Leivänkannikat...

...Kannattaa ehdottomasti hyödyntää krutongeiksi, käytän myös sanaa terveyssipsi!
Ohje on karkeasti tämä, noin puoli litraa ohuiksi soiroiksi leikattuja ruisleivänpaloja, pistä pussiin (esim pakastepussi tms), kaada puoli desiä öljyä perään, purista pari valkosipulinkynttä, sekoittele. Laita uunipellille, uuni noin 200 astetta ja pidä soiroja siellä 5-7 min (sekoittele välillä). Anna jäähtyä ja pistä salaattin tai syö sellaisenaan, NAM!


Huomenna arvotaa, muista osallistua täällä !

3 kommenttia:

  1. Noi ON hyviä! Valkosipuli & ruisleipä - nam! Pitäis muistaa tehdä, tulee nimittäin joskus heiteltyä kuivaneita leipiä roskiin.

    VastaaPoista
  2. Nam! Tätä täytyy kokeilla!!

    VastaaPoista
  3. ehdottomasti! myös keiton kanssa on hyviä :) meillä syödään vaan ruisleipää ja aina niitä nahkeita loppuja jää lojumaan tuonne kaappiin. näin ne tulee napsittua kuin ihan vahingossa eikä ole epäterveellisimmästä päästä :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!