tiistai 8. maaliskuuta 2016

Villasukat lahjalangoista

Sain tässä taannoin naapurin rouvalta ison pussillisen lankoja. Lupasinkin niistä neuloa hänelle ja hänen äidilleen (jonka varastoista langat olivat) villasukat. Molemmat ovat kuulemma kovia käyttämään villiksiä. Jo jokin aika sitten ovat nämä valmistuneet. Ihan perussukkaa omalla mallilla. Lankoja jäi vielä vino pino ja niistä tulee ainakin kolme paria vielä naisten sukkia (toisten sukkien valkoinen oli omasta varastosta, kun tuo lahjapussin harmaa ei olisi riittänyt). 

Nykyään muuten ihan perus Novitan langat ovat aikas arvokkaita, halvimmillaan perus 7veljestä taitaa saada tarjouksesta kaksi kerää 7,50 eur. Yhden kerän hinta on reippaasti yli 4 eur normaalisti. Ei se nyt vielä ihan harrastustoimintaa haittaa, mutta onhan se aika arvokasta. Muistan vielä aikoja kun kerä maksoi 3 eur. Olen ollut onnekas, kun olen löytänyt kirppiksiltä halpoja lankoja. Ja sitten tietysti ihan kertakaikkiaan saanut lankaa, kuten tässä tapauksessa :)Tässä vielä lahjapussin sisältö:2 kommenttia:

 1. Onni on lankoja lahjoittelevat naapurit! Itse sain anopin tuttavalta ison kasan trikookudetta jo taannoin. Mukava kun joku lahjoittaa tarvitsevalle :)

  Ootpa ollutkin ahkera! Ehkä mäkin vielä joskus saan aikaseksi neuloa jotain, ehkä, haaveissani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan ihanaa "hyvän kiertoa" moinen :) minulla näitä sukkia pukkaa koko ajan, jos iltaisin katson telkkua niin aina on kudon kädessä, sukkaa pukkaa ihan "sivutuotteena". En niitä myy, vaan annan eteenpäin. Se on minun tapani antaa iloa ja "vastapalveluksia" ystäville ja sukulaisille :) win-win!
   Tsemppiä sinne flunssakierteeseen ja "koulumurheisiin" <3

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!