torstai 21. huhtikuuta 2016

LasipullojaOstin paikalliselta fb:n nettikirpulta pikkusen lasipulloja... Tietysti sulovileeninä "kun halvalla sain"... Vanhempi rouva oli ollut heittämässä niitä lasinkeräykseen, mutta joku oli vinkannut hänelle, että "kyllä niistä joku jotain maksaa, laita myyntiin vain".  Lasipullot maksoivat 5 eur ja oikeastaan noiden korkillisten vuoksi nämä ostin, mutta kauniitahan nämä muutkin ovat! Kaikki muut kirkkaat taitavat olla lääkepulloja, koska kaikkien pohjassa on mittalukema (esim 50ml / 400ml jne). Isompi ruskea, pyöreä pullo on ollut luultavasti olutpullo...? Saa valaista, jos joku tietää :)

Sitä, mitä minä näillä teen en taida tietää vielä itsekään, mutta ehkä minä jotain keksin. Joskus :) Otan mielellään idiksiä vastaan, jos sieltä löytyy hyviä ideoita!

Kirppikseltä ostin myös todella kauniisti maalatun kiven (1,50 eur). Ihanasti joku piirtänyt pöllön. Olenkin alkanut keräilemään tietyn muotoisia kiviä jemmaan, jos vaikka alkaisin jossain vaiheessa maalailemaan kiviä. Operaatio Omakotitalon Tuija on muuten maalaillut kivistä aivan upeita taloja, käypä katsomassa TÄÄLLÄ.4 kommenttia:

 1. Lulen, että tuo ruskea pyöreä pullo on ollut maitopullona...itsellänkin on tuollainen...ja monta muuta pulloa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tiedosta :)
   En tiedä jos tässä oikein innostuis näitä keräämään :D

   Poista
 2. Pulloja!!! Täällä toinen pullohullu :)
  Pienet lääkepullot ovat söpöjä nekin. Minulla on esim. juuri nyt kolmessa pullossa mustaviinimarjapensaan oksa (oksa per pullo). Oikein somilta näyttävät ryhmässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania saa muuten esim luonnonkukista :) Kiitos vinkistä!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!