torstai 11. elokuuta 2016

Kuusi vuotta sitten...


FB muistutti minua, että tasan kuusi vuotta sitten olin tehnyt päiväyksen "aloitin bloggailun". Sitä onkin sitten kuusi vuotta päivitelty intensiivisesti, aluksi Vuodatuksen puolella, mutta melki pian siirryin tänne Bloggeriin. Tämä on ollut yksi tärkeimmistä harrastuksistani, ehkä aikuisiällä tärkein (ennen kun aloin reilu vuosi sitten heppatytöksi, se on nyt numero uno). Mutta kyllä minun elämässäni tilaa on myös tälle.Jostain syystä edellinen päivitys on huhtikuulta. Kesä meni hujauksessa, en tehnyt käsitöitä, en kierrellyt liioin kirppareilla, en sisustanut oikeastaan mitään (siivosin vain). Kesämökki lapselle saatiin melkein valmiiksi, tarkoitus olisi vielä syksyllä jatkaa projektia. Tai ei se mikään kesämökki ole, enemmänkin kesähuone. En tiedä, teinkö sitä enemmän itselleni kuin lapselle ;) Tarkoitus olisi sisustaa se 100% second handilla.
Kesällä pidimme kotonamme isot kemut teemana Lavatanssit, olen kuvassa siskoni kanssa. Meille tuli 60 vierasta, kaikki pukeutuneena teemaan "lavatanssi ja suomiromantiikka", osa saapui paikalle jopa traktorilla. Täytyy sanoa, että meillä oli ihan mahtava ilta! Oli livebändiä, hyvää ruokaa (nyyttärimeiningillä), mahtavia kyläläisiä, paljua, saunaa...
Toukokuussa Murmeli synnytti pienen Irmeli-varsan. Pari päivää synnytyksen jälkeen Murmis valitettavasti menehtyi synnytyksen jälkeisiin ongelmiin. Hätäpikaa löytyi keinoemo Eeva, joka on ollut Irmelin pelastus. Toki ensimmäisen kuukauden Irmeli tarvitsi ihmisen ruokinta-apua tunnin välein (päivin öin), imetysvuorossa olin minäkin muutamaan otteeseen. Tästä kaikesta tehtiin lehtijuttukin. Kaikesta tragediasta ja itkuista huolimatta kaikki on nyt hyvin. Kuvassa Irkku nukkuu muutaman päivän ikäisenä pahnoihin peiteltynä, Eeva valvoo vierellä. Tämä tapahtuma on oikeasti ainoa, mistä olisin halunnut kirjoittaa, mutta en saanut aikaiseksi. Teen tästä vielä oman postauksen :)

Kiitos teille kaikille, jotka ilmaisivat "huolensa" blogini suhteen ja jaksoitte odottaa <3
Kyllä tämä tästä reippaammaksi menoksi vielä muuttuu :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta vaikka hevosen poismeno ei tokikaan ole kiva juttu. Tsemppiä ❤ .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kipanen <3
   Jatkossa taas ilomielellä ja eteenpäin!

   Poista
 2. Voi mitä surua ilon keskellä - huh miten ihan kyyneleet tulivat silmiini, kun luin.

  Ihana lavatanssi-idea :)

  Hyvää loppuviikkoa Nipsu!

  VastaaPoista
 3. Olipas ikävä juttu pienelle varsalle emon suhteen käynyt. Mutta kuitenkin onnellisesti päättyi! Kiva harrastus on aivan varmasti.
  Tuo Lavatanssi-tapaus kuulosta tosi kivalta. Sinulla on selvästi hyvä huumorintaju ja kyky hassutella. Se on hyvä taito kaikkinensa. Muistan vielä sen Mercury -naamioasun;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!