sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Korttishow!

IHANAA!
Mulla oli vihdoin viikonlopun aikana oikein todella aikaa tehdä kortteja. Nyt on mulla eri ihmisille ja eri tilaisuuksiin PAALJON kortteja. Aion tehdä näistä myös hoitotädeille pienet joulukirjekuoret, eli laitan noin 5 erilaista korttia nättiin pakettiin ja toivon "tätien" (hassua muuten sanoa täti, kun suurin osa hoitajista on about 30 tai alle...) löytävän korteille oikeat osoitteet.

Pistän pikkusen kuvia, mitä ehdin kuvailemaan.

Ensin nämä ihanat MyLittlePony -kortit. Ostin nämä kiiltokuvat Keskiseltä Tuurista ja mua NIIN harmittaa, etten ostanut enempää, koska en löydä niitä enää mistään ja nää on oikeesti tosi herkkuja! Ne menee pikkutytöille sekä meille noin 30 vuotiaille tytöille, koska mehän näillä leikittiin myös.







Ja jos nyt sattuu mitään hää- tai kihlisuutisia lähipiirissä, niin on ainakin kortteja valmiina... Näissä materiaaleina Sinellin helmiäiskartonkeja ja -papereita (kuten myös ponikorteissa), leimasimia, kiiltokuvia, lahjapaperia, ääriviivatarraa:











Ja vielä muuta sekalaista, näissä suurin piirtein samat matskut kuin yllä:











Ja tähän loppuun vielä tämän vuoden joulukortit, jotka tein tosin jo ennen tätä viikonloppua. Ts hiki hatussa tiistai-iltana klo 21-22.30 kun piti olla keskiviikko aamuna postilaatikossa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!