torstai 13. tammikuuta 2011

Loppuvuoden löytöjä... vol.2

Päivittelen vielä pikkusen näitä loppuvuoden löytöjä, nyt lasi - ja koristekamaa...

 Olen näitä ylläolevia pulloja nähnyt viinipulloina jossain, mutta nämä ovat minikoossa, olisko sitten joku 16cl viiniä ollut näissä? No, parin desin kieppeillä kumminkin. Idean sain kälyltäni, joka kirpparilta bongasi näistä toisen (ja antoi sen minulle!), toisen löysin itse eurolla. Ja siis se idea on, että kun tulee kaffevieraita, eikä ihan sitä fiininpää astiastoa pistä esiin (johon siis minulla on ainoa kahvinekkani) niin tässä on kiva pistää kaffemaito tarjolle!

 Kaksi kaunista kynttilänjalkaa, 1,50 kappale. Ovat sellaista köyhän hopeaa vai miksi sitä sanotaan?

 Kaksi ihanaa pientä tarjoiluastiaa 2e/kpl,  ovat noin sardiinipurkin kokoisia. Nämä voisi laittaa vaikka saippua-alusiksi veskiin. Tai ihan vaan tarjoilla vaikka oliivia.... tosin oliivit taitaa pomppia tosta yli.

 Kannellinen lasipurkki Kauhajoen kirpparilta, 1,50 euroa.
6 kappaletta jälkiruokakulhoja. Ovat varmaan aika vanhoja, nimittäin mun isän mummolla oli tälläinen ja siinä oli hienoa sokeria. Pohjassa lukee "made in England", olen jossain nähnyt tälläisen oikein ison tarjoiluastian, taitaa siis kuulua johonkin settiin. 3 euroa koko satsi....

Jos joku ihmettelee, että miksi hamstraan tätä tavaraa, niin siitä yksinkertaisesta syystä, että ihmismieli on niin heikko hyvän tavaran edessä (varsinkin kun sen saa halvalla). Vanha ja käytetty on niin kaunista ja näille kaikille löytyy kyllä jokin tarkoitus! Lisäksi tein uuden vuoden lupauksen (onko toi muuten yhdyssana?), että kaikki tänä vuonna ostamani lahjat (synttäri, joulu, hää, ystävänpäivä jne) ovat joko itsetehtyjä tai sitten kierrätettyjä. Joten joku näistä voipi päästä uuteen kotiin eikä jää minulle. Lisäksi pyrin ostamaan itselleni mahd paljon käytettyä.

1 kommentti:

  1. Hei, sinulla on kiva blogi ja tulin lukijaksesi! :) Kivaa talven jatkoa sinulle! Ps. vastavierailulla saa käydä... ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!