sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

KukaMitäMissäMilläMilloin??

Meikämannen viikonloppu on mennyt kipusiskon roolissa. MiniPirkko on kipee (keuhkoputkentulehdus ja reipas kuume) ja sen mukaan tässä nyt sitten on menty. Nyt se sammahti tuonne petiinsä, tropattuna ja kaikkensa antaneena. Voi kyynel, se on aina yhtä kurjaa kun se kaikkein pienin sairastaa.

Mutta mukavempiin asioihin:
Uusi virkistävä tuttavuuteni Eve VillaTöllistä laittoi minulle haasteen, jonka yritän parhaani mukaan tässä selättää.
TÄSSÄ TULEE!

Kuka?
30+ mittarissa, jonkun tytär, yhden vaimo, pienimmän äiti, koiransa emäntä, töimaalla päivät, ei hiljaisimmasta päästä, sanavalmis, josta joko tykätään tai sitten ei. Huumori = Kummeli.

Mitä?
Ainakin kaikkea kevyttä: ompelua, kutomista, virkkuuta, askartelua, luontoa, hieman ruokaa, kauniita asioita, kukkia.... Jatkossa ehkä enemmän myös ajatuksia. Katsotaan, mihin päin ollaan menossa!

Missä?
No mansessa, länsipuolen likkoja. Suurin osa ystävistä muuttanut Hesaan, minä se pysyn täällä, vaikka taivas tippuis. Ai niin, enhän enää kauaa :) Muutan 20km mettään päin jahka tölli valmistuu, sitten vaihtuu kuntakin (ja siis, kartano ei ole vielä kuin viivoja paperilla, että jonkin aikaa voipi vielä mennä...)

Millä?
"ei tiedolla, ei taidolla, vaan tuurilla!"

Milloin?
Aina, kun huvittaa :)

5 kommenttia:

 1. :)
  Kuulostaa siltä, ette ole muuttunut yhtään. Ihanaa. ;)

  VastaaPoista
 2. hehe :) en varmaan ookkaaan! muistan aina kun nukuttiin siellä "jääkaapin päällä" ja tehtiin pitaleipiä :) oli niillä hyvät babysitterit!

  VastaaPoista
 3. Ohos! Tampereelta! Ilmanko vaikutit heti hyvältä tyypiltä. :D

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Villa Töllistä eksyin tänne ja lueskelin koko blogin läpi. Tykkäsin :) Ja tulen toistekkin ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tykkäsit ja lämpimästi teretulemast :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!