keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kevät...

Kevät tuli
Lumi suli
Puro sanoi puli puli

Ja kun se lumi suli, niin sen lumen alta paljastuu vaikka mitä. Enimmäkseen sitä. Siis koiranshittiä erinäisessä muodossa. Ja se on joka kevät NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ. 
Itsekin koiran omaavana myönnän, etten ihan joka kikkaretta poimi, mutta aina jos se jätös tulee kadulle tai ihmisten kulkureitin välittömään läheisyyteen, niin sen siitä olen noukkinut, metsästä tai ojasta en niinkään. Pitäis kai niistäkin.

Mutta löytyy sieltä lumien sulaessa aikas paljon muutakin. Mun mielestä tupakintumpit on niin ihanan näköisiä, varsinkin kun niitä on oikein iso kasa samassa paikassa! Koiran kakka sentään maantuu, mutta se tumppi ei! (no okei, tää ei ollut hyvä vertaus...).

Aamulenkkini ei ole järin suuri, mutta seuraavia lumen alta ilmestyneitä asioita näin kulkiessani noin 20 minuutin lenkin (paskan ja tumppien lisäksi):
- auton akku, jätetty vaan lojumaan
- muovinen Bionicle -pakkaus
- 5 litran kanisteri (oli sisältänyt pissapoikatiivistettä)
- uuden vuoden raketin jämiä (lukuisisaa paikoissa)
- kaljapullo (karhu)
- kenkä

+ normaalia katuroskaa (karkkipapereita, tupakkiaskeja, pullonkorkkeja jne jne), mitä nyt katukuvaan kuuluukin.

Onneks mä pääsen maaseudun rauhaan jossain vaiheessa.

 3 kommenttia:

 1. Voi nipsunipsu..itse meinasin postata samasta aiheesta :D tosin mää löysin jotain ihan kamalaa, puistattaa vieläkin..hrrrrr...

  VastaaPoista
 2. tää on niin ajankohtainen aihe, että yleisönosastot on pullollaan tätä koirankakkikeskustelua! mutta löytyy sieltä muutakin kun sitä itteensä ja siitä vois reklamoida kanssaihmisille myös :) mutta apua, mitä löysit, huumepiikin, Jallun?? postaa ihmeessä!!

  VastaaPoista
 3. Maalla on kyllä mukavampaa, varsinkin koiran kanssa :)
  Ei tarvitse kulkea koko ajan pussi tai lapio kourassa. Metsiin mahtuu eläinten jätöksiä, kun kulkijoita on niin harvassa. Siis ainakin täällä savon autioituvalla maaseudulla.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!