perjantai 29. huhtikuuta 2011

Tunnustus *mun ensimmäinen*


Sain Saralta Villaruususta tämän tunnustuksen, se on mun eka! Kiitos Sara :)
Tehtävään kuuluu julkaista 4-5 ennenjulkaisematonta kuvaa.

Olen juurikin tallentanut kaikki mun vanhat kansiot tietsikalta ulkoiselle kovalevylle, joten mulla ei ollut oikein kun uusia kuvia helposti saatavilla... Löysin kuitenkin erinäisistä "kätköistä" parit vanhat kuvat digitaalisessa muodossa. Tällä kuvasarjalla ei ole mitään "tarkoitusta" eikä teemaa, ovat vain kuvia Nipsun elämässä. Ja itseasiassa kaikki kuvat ovat siltä ajalta kun en ollut vielä äiti.


Kuva on otettu vuonna 2006 Lauhavuoren kansallispuistossa, etelä-Pohjanmaalla. Siellä on mm. tuollainen ihmeellinen paikka, kivijata. Kiviä on niin perkeleesti. Se on mudostunut jääkauden aikana ja se on muinainen rantavalli. Hieno paikka! Suosittelen käyntiä, jos liikutte sillä suunnalla.Tammikuu 2008. No mutta, kukas se siinä! No sehän on mamin mussukka, Boris. Ikää on 8 viikkoa ja se on just tuotu emonsa ja sisarustensa luota. Vaakakuppi näytti 1,8kg... Ai että kun se on ollu söpö! Nyt Boris painaa reippaat 10 kg ja on aikasmoinen kekkeruusi... mutta edelleen niin ihana sellainen (ajoittain)!Rakas mies, rakas koira, rakas paikka ja laituri, josta kasvaa koivu , helmikuuta 2008.Tismalleen sama paikka, mutta melki puoli vuotta myömmin, juhanuksena 2008. Ja kuvassa uiskentelee Nipsu. Boris is about to jump! Koira rakastaa uimista ja järveä yli kaiken. Jos ollaan maalla, koira vetelee pitkiä uintilenkkejä vedessä ihan itsekseenkin, mutta auta armias jos joku menee uimaan! Bosse on siellä kuin rasvattu salama. Ai että, kun on muuten mukavaa kun tulee KESÄ.Heinäkuu 2008. Pidän kivistä. Tässä keräilen kivä jossain hiekkamontussa etelä-Pohjanmaalla. Hullun hommaa, sanovat jotkut. Mutta te, ketkä jakavat saman intohimon, you know what I´m talking about! Pienesti jo huppari kiristää, siellä on MiniPirkko!

Haluan tämän tunnustuksen jakaa seuraaville bloginpitäjille:

TÄTI-IHMINEN -MITÄ TEKIS ehdottomasti yksi lempiblogini ja ensimmäinen seuraamani blogi (siirtyi juuri Vuodatuksesta tälle puolelle)

EVE - VILLA TÖLLI, arkeni hauskuttaja, juttujasi jaksaa lukea uudelleen ja uudelleen!

RUUSULIISA - AINON MAJA, ihana blogituttavuus!

1 kommentti:

  1. Suuri Kiitos ja kumarrus :)
    palaan aiheeseen kunhan pengon noita kuviani. tää on nääs paha..

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!