torstai 5. toukokuuta 2011

Kudin

Tätä onkin tehty kun Iisakin kirkkoa. MiniPirkon villatakki.
Se on myös ensimmäinen mun tekemä villatakki ja ihan mukiinmenevä siihen nähden!
Ainoa miinuspuoli on, että se on nyt jo todella nafti, että ei varmaan enää ensi syksynä tule mahtumaan...
Napit omasta sekalaisesta nappivarastosta (ja sijoittelu näköjään hieman vinksin vonksin...).

lanka: Drops Lima
malli: Moda 2/2011

Zori tuosta vikasta kuvasta. Tää masiina ei vaan suostu kääntään sitä! Kääntäkää te siis nuppia :D

6 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeälle (ei kutittavalle) näyttää takki. Meillä mummo on ollut niin tuottelias, etten ole tehnyt kuin yhden puuvillaneuletakin K:lle. Pitäis vaan rohkaistua tekemään vaatteita. Omatekemät on kuitenkin onnistuessaan :) ihania.

  VastaaPoista
 2. tuo todella on ihanaa lankaa, kun siinä on 65% villaa ja 35% alpakkaa, ei todellakaan kutita, mutta on silti lämmin! mäkin aloittelen näistä pienistä :) mutta olis kyllä aivan ihana tuollainen itselläkin!

  VastaaPoista
 3. Ihana villatakki! Pitääkin tsekata tuo ohje, jos tekis omalle muruselle. :) Jos mun hermot kestää loppuun saakka...

  VastaaPoista
 4. Ihana villatakki! kauniit värit! itsellä ei varmaan hermot riiä. Musta tuntuu et mulla kolmet tai neljät eriväriset lapaset ja vain oikealle kädelle tehdyt =)

  VastaaPoista
 5. kiitos suveliina! mulla on kans paha tapa tehdä yks villasukka kerrallaan... ettei kyllästy. ja sitten niitä parittomia löytyy sieltä täältä :D

  VastaaPoista
 6. Voi, tosi suloinen! Harmi kun ei mene enää syksyllä, kesän viileillä ilmoilla ahkeraan käyttöön sitten vain :) Meillä on enimmäkseen mummu pitänyt lapset villaisissa, onneksi. Itsekin osaisin, mutta se aika...ja joo päsee muutenkin vähän helpommalla kun joku muu tekee ;)Mutta noita pieniä on niin ihana tehdä kun tulevat nopsaan verrattuna aikuisten juttuihin. Itse kyllä tarvitsisin ehdottomasti ensi talveksi villaista, pitäisi varmaan jo aloitella jos haluaisi ajoissa valmista.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!