lauantai 28. toukokuuta 2011

uutta, vanhaa ja... varastettua

Tälläinen hamsterityyppinen ihmislaji kokee ajoittaan järisyttävää onnen tunnetta kun löytää jotain ostamaansa / hamstraamaansa, jota ei todellakaan muistanut ostaneensta/hamstranneensa. Mulla käy näin aika ajoin (kaappeja siivotessa). En malta edes odottaa kun pääsen aukomaan niitä kymmentä pahvilaatikkoa, jotka on viety säilöön odottamaan lopullista sijoituspaikkaansa (ts. en ihan kaikkea tuonut tänne vuokraluukkuun). Laatikoissa on pääosin lasitavaraa... ai että, kun niiden kimppuun taas pääsee!

Mutta kuinka moni on onnistunut varastamaan itseltään? Veikkaampa, että ihan joka epeli ei siihen sitten pystykään. Se tuli mieleeni, kun tänään löysin nämä alla esitellyt IHANAT kankaat, että miten voi itseltään löytää tälläisiä?? No, se varastamishomma. Taannoin jokunen vuosi sitten oltiin likkain kanssa en dag i stockholm -risteilyllä (se oli sellainen risteily, josta ei jälkipolville ole paljoa kertomista...). Mulla herää aina ruåttinlaivalla hirveä himo niihin rahapeliautomaatteihin. Oltiin tyttöjen kans sovittu, että mulla on sellanen pieni Marimekon pussukka, jossa on mun pelikassa, siellä oli noin 20 euroa. Noh, pelasin sitä ykskätistä itsekseen sellaisella käytävällä ja siinä vieressä oli joku irkkupubi. Luulin olevani laumastani eksyksissä, en tiennyt että ne akat istuu siellä pubissa ja näki suoraan siihen missä mä runttasin sitä konesta. Multa loppu kassasta käteinen ja muka huomaamatta sujautin omasta lompsasta 20 euron setelin siihen pelikassaan ja jatkoin muina muikkuina sitä pelihommaa. En ehtinyt kauaa kun Anne sieltä syöksyi ja syytti varkaaksi...ja vielä itseltään pölli! How sad is that!?

Noh, nyt ei oo varastettua, on vain löydettyä ja ostettua:

Keneltä löytyy laatikosta Dora Jungin ruusupöytäliina? NO MULTA! Ihanaa, ihanaa... harmi vaan, että tämä on vain joku 160 cm pitkä eli ei mene isoon pöytään. Mutta kaunis on!

Vanhat retroverhot. Ovat olleet joskus mökillä saunamökin ikkunassa. Ja ilmeisen kauan ovatkin olleet, sillä nämä ovat jostain kohtaa ihan auringon haalistamat. Se näistä tekeekin just niin symppikset!


Mökiltä nämäkin (kai?), tosi hyvässä kunnossa olevat verhot. Ihanaa kesäfiilistä näissä!

Kirpparilta ostin kaksi Laura Ashleyn paneliverhoa kahdeksalla eurolla. Kuva ei tee oikeutta, miten ihanat värit näissä on!

Hemtexin kangaskernit ovat olleet meillä kovassa käytössä. Nyt kesäksi oli tullut tälläistä kuosia, maksoivat 10 kpl. Kysyin pikkumimmiltä, kumpi laitetaan pöytään, niin valinta osui tummansiniseen:Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Auts,
    Osu ja uppos kaikki kankaat mulle! Aivan upea tuo Dora varsinkin.

    Vai, että itteltäs sitten varastit... ounou kun jäit vielä kiinni! ;D

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!