sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tilannekatsaus

Menossa äänettömänä jäsenenä vahvasti mukana. Tässä viime viikon kohokohdat.


 • Lähes 10 valmistunutta mummonneliötä, niitä on nyt jo yli 80. Ainakin 60 pitäisi vielä tehdä; se tuntuu pahalta. Olen luvannut itselleni, että kannan sen mummonneliöpeiton sinne uuteen tupaan juhlaelkein - makso mitä makso. 
 • Ainakin 150 maalattua räystäslautaa. Okei, en laskenut, ehkä tuossa on hieman liioittelua, mutta perkeleesti on maalattu ja tuppi on varmaan tulehtunut kaikesta maalaamisesta... Ihmettelin eilen ääneen miehelle, että jos näitä pelkkiä räystäslautoja pitää maalata näin tajuttomasti niin kuinka paljon niitä seinän lautoja täytyy maalata?? Niinpä meillä on talkoot ensi lauantaina. Rekry on käynnissä, hakemuksia voi lähettää vasemmalla näkyvään email-osotteeseen.
 • Viinimarjamehut läppärissä. Kirjoittaa voin, mutta kuvia ei pysty lisäilemään (osasyy hiljaiseen bloggaamiseen). Huomenna mentävä tietokonekauppaan, mistähän ne eurot nykäsen? Pummputililtä? Sekin on kohta pumpattu.... Ilman konesta elämästä ei tule mitään.
 • Päätös siitä että 1.8 alkaa sekä työt että uusi elämä. Lomalla piti laihduttaa. Onkin tullut kaksi unssia lisää. 
 • Muumimaailmaan ja Naantalin kylpylään mennään, kun MiniPirkolle on tullut kaksi vuotta lisää mittariin. Ja saksalaistyylisesti otan omat eväät mukaan. Puolen litran vissypullo maksoi 3,20 eur. Tuli sellainen olo, että nyhdetään näiltä junteilta viimeisetkin ropot. Jyrkkä ei tuollaiselle toiminnalle.
 • Näin tänään aivan ihanan, vajaan kaksiviikkoisen pikkuprinsessan. Ihana tapaus, ja niin kaunis!
Tämä viikko ollaan vielä kun ellun kanat, sitten alkaa itku ja hammasten kiristys !


3 kommenttia:

 1. Jäätävän kokoisen kesäkurpitsan uusi omistaja24. heinäkuuta 2011 klo 23.07

  Voihan viinimarjamehu! Pitäisköhän meidän mennä vähän kimpassa elektroniikkaostoksille: sä tietokone-sellaisille ja mä radio-sellaisille! Puolisot varmasti tykkäisivät kovasti...

  VastaaPoista
 2. Viikkoonhan mahtuu monenmoista.. Laihduttamiskohta osu ja uppos O.o

  VastaaPoista
 3. Oothan tuota ollu ahkerana :)
  Täälläkin pitäis myös aloittaa taaaaas uusi elämä. Ihan hirvittää.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!