perjantai 19. elokuuta 2011

Man of the Week

Vaikka kukaan ei toivonut kyselypalkissa Man of the Week -osiota, en lakkaa sitä pitämästä tässä blogissa :D

(Blogista on muutekin muodostunut erittäin rönsyilevä, tämänhän piti olla alun perin käsityöblogi. Mulla valmistuu noita käsitöitä nykyään niin mahottomaan tahtiin, että päätin laajentaa repertuaaria...)

Nyt vuoronsa saa Freddie Mercury!


TämäKIN juontaa juurensa 90-luvun alkupuolelle ja Nipsun varhaiseen teinielämään... Mercury kuoli vuonna 1991, jonka jälkeen "Show must go on" oli jotain elämää suurempaa. Itse muistan silloin osallistuneeni luokkani levyraatiin tuolla kappaleella, voittaen murskavoiton! Oliko teillä muuten yläasteella noita levyraateja, johin jokainen sai tuoda biisin ja se sitten lytättiin tai ylistettiin koko luokan voimin?

Omistin kokoelmalevyn, jota kuunneltiin alusta loppuun ja lopusta alkuun. Jotain kuitenkin tapahtui, tuli ehkä Nirvanan MTV Unplugged, jolloin Nipsusta tuli grunge ja Queen jäi...

Kunnes viime syksynä ystäväni pyysi minua tekemään tietokilpailun (teen tietokilpailuja usein jos on itsellä jotkut kemut ja joskus kaveritkin pyytelevät tekemään) aiheesta Queen ja Freddie Mercury. Olivat menossa porukalla Lontooseen "Show must go on" -musikaaliin ja ystäväni halusi pientä ohjelmaa... Aloin lukemaan yhtyeestä ja Freddiestä muutakin ja sille tielle jäin! Nyt on katsottu monta dokkaria ja luettu yksi elämäkerta ja täytyy sanoa, että aivan ainutlaatuinen muusikko ja persoona on kyseessä. Ja musiikki... toimii mulla!

Jotenkin pysäyttävä on alla oleva biisi ja sen musavideo. Siinä jo sairauden loppuvaiheessa kamppaileva artisi esiintyy viimeisen kerran faneilleen. Tunnelma kappaleessa ja  videolla on herkkä, surullinenkin, mutta kuitenkin jotenkin toiveikas.
I still love You!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!