keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tunnustus!

Kiitosta Pepille Pikku-Ketun Puuhamaahan tunnustuksesta!Tunnustuksen myötä pitäisi kertoa 8-10 asiaa itsestään, mitä aiemmin ei ole tullut kertoneeksi... Hmm. mitään dirty details -päivitystä tästä ei tule (eihän mulla sellasia edes ole :D !), keskitytään siis vaikka 10 artistiin, jonka keikoilla olen käynyt.
(Ikuinen suosikki Popeda puuttuu listalta, koska siitä olen jo kerran kertonut ;D)


*BON JOVI*
Vuonna 93 (muistaakseni?) itkettiin likkojen kanssa koko kotimatka keikan jälkeen, kun se Jon on niin ihana ja keikka oli yhtä tunnemyrskyä teinille. Oli siinä kaverin vanhemmilla varmaan naurussa pidättelemistä kun kuskasivat meitä itkeviä varhaisteinejä vajaa pari tuntia keikalta kotiin... Sittemmin nähnyt vielä pari keraa, pienemmillä tunnemyrskyillä.

* TOTO*
Kerran 90-luvun lopulla ja toisen kerran Tamperella 2007, tykkään edelleen tosi paljon ja sitä kuuntelen paljon edelleen.

*EAGLES*
All time Favourite. Joskus vuosituhanen vaihteessa.

*ULTRA BRA*
Monta kertaa, eri kaupungeissa 2000-luvun alussa. En ole aikoihin kuunnellut niitä levyjä, ehkä pitäisi. Tulisi varmaan mielettömät takaumat...

*EROS RAMAZZOTTI*
Kirjurinluodolla loppukesän iltana. Ihana keikka!

*LAURA PAUSINI*
Tampere-talossa 2005, tykkäsin. Kuuntelen edelleen paljon.

*ANDREA BOCCELLI*
Muistaaksen Hartwall-areena. Kylmät väreet....

*MADONNA*
2005 Amsterdamissa likkakaverin kanssa, hauska reissu. Ihmeellinen kokemus olla niin valtavan ihmismassan kanssa samalla areenalla...

*BRYAN ADAMS*
Kesäkuun alussa 2010 kaatosateessa Ratinassa (about +10 mittarissa)... Ilma vei fiiliksen totaalisesti, vaikka BA on mun suosikkeja jo pitkältä matkalta.

*NIGHTWISH*
Kerran Hakametsässä, kerran festareilla. Aikuisiän suurin  musiikillinen elämys, Dark Passion Play räjäytti tajunnan. Mun mielestä Tuomas Holopainen on taitavin musiikintekijä ever.


 Monelle taas tänkin voisin antaa, mutta pistetään nyt Minnalle Taloon Maalle! On ollut viimeaikoina niin kauniita neulomuksia :D

PS. Tervetuloa uudet lukijani! En valitettavasti teitä näe, kun tuo lukijat -osio on taas pimeenä, snif ja nyyh!

5 kommenttia:

 1. Hyvä musiikkimaku sulla ;) Paljon oot "keikkaillu", upeelta kuulostaa toi Madonnan keikka,niin myös muutkin

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä lista! musiikkimakuuni mahtuu samoja, mutta keikoilla en ole koskaan käynyt.

  VastaaPoista
 3. KIITOS :) ennen tulikin keikkailtua tosi paljon! tosta nimittäin puuttuukin aikas monta, pistin vaan parhaat 10. nykyään ei muka ehdi ja onhan se tosi kallistakin... mitenköhän mulla on eniten noita keikkoja ollut opiskeluaikana ;D ?

  VastaaPoista
 4. Entäs Tina Turner Helsingin jalkapallostadionilla.

  VastaaPoista
 5. no perhana! enhän mä muistanut koko Tinaa! hyvä oli sekin ;D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!