sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Napsut!

Törmäsin kirpparilla (=Kontissa) näihin pieniin snapsilaseihin. Niitä oli kuusi kappaletta ja ne maksoitvat kuusi euroa. Varsinaisestihan napsulaseja ei ihan joka päivä tule käytettyä, mutta sitten jos joskus tarvii niin on ainakin olemassa, ja vielä erittäin kauniit sellaiset!
Minähän en kristallista mitään tiedä, mutta kun näitä kilistelee niin kuuluu ihan mahtava kilahdusääni! Sellainen kaunis, kepeä, kirkas kilahdus. Onko se silloin hienompaa lasia?
Haluan ainakin uskoa niin :)

2 kommenttia:

  1. Mulla melko samanmoiset kotona, nekin kilhtaa miellestäni juuri noin! Joskus nuorena sain isältäni 6 kpl Neuvostoliiton tuliaisina ja en tykänny, mut onnex tunne arvon takia säilytin;nyt olen kirpparilta löytäny vuosien varrella 7 lisää ja käytän yleensä joulukahvipöydässä likööri/konjakki lasina tai joskus täytän vedellä ja yhdellä ruusulla ja kattaukseen jokaiselle omansa koriste.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta! Jep, tuonne ei kovin isoa konjakkitömpsyä saakaan, mutta just sellaiseen se olisikin kiva! Onneksi säästit Neukkutuliaiset, luulen pikkuisen, että nämäkin ovat siltä suunnalta...
    Sunnuntaitoivotukset sinne myös!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!