perjantai 25. marraskuuta 2011

Kodari

Ollaan hiljalleen lyömässä lukkoon keittiön, vessojen ja kodinhoitohuoneen kalustusta. Saatiin tosi kivat piirrustukset viikonlopuksi katsasteltavaksi. Meille tulee samasta osoitteesta keittiö, kodinhoitohuoneet, vessojen kalusteet sekä kiinteät kaapit liukuovineen (makkaerihin, eteiseen ja kuistille). Kalusteet meille toimittaa Pentek-keittiökalusteet Kauhajoelta. 

Kodinhoitohuone on muodoltaan suorakaide ja siinä on neliöitä noin 9m2. Sinne täytyy mahtua lämminvesivaraaja, ilmastointikone ja kuivauskaappi. Ja tietysti siivouskaappi, pesukone ja reilusti säilytystilaa. Tämän kaiken lisäksi siellä on neljä ovea. Yksi on eteiseseen, yksi ulos, yksi pesutiloihin ja yksi rappusten alle. Onkohan mahdoton yhtälö? 


 Oikeassa reunassa kuivauskaappi ja siivouskaappi. Vasemmalla vesipiste (jonne pesukonekin tuosta siirtyy....)

 Vastakkaisella puolella ovi pesutiloihin ja saunaan, ilmastoitimasiina, lämminvesivaraaja ja ovi rappujen alle. Pesutilanoven ja ilmastointikoneen väliin piirretty tuollainen erikoisen muotoinen kulmakaappi, kuulemma toimii esim pyyhkeiden säilytyksenä (ovi on 40 senttiä leveä, eli kaappi on kohtuu syvä).
Ja kun katosta kärpäsenä katsoo, näkymä on tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!