keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Päivän printti


Osui silmään tänään Aamulehden mielipidesivulla ollut tekstarikirjoitus, jonka oli tekstaillut nimimerkki "kotitalous kymppi ja parsitut sukat jalassa". Itsehän en ihan saletti ole, mitä täytyy olla tai omistaa kuuluakseen eliittiin, mutta olen aika varma, etten itse siihen kuulu. Silti tykkään olla kotosalla (ilmeiseti siis kotoilla?), kokkailenkin kaikenmoista (harvemmin kyllä pullaa), kudon kiihkeästi sukkaa ja vielä bloggaan näistä kaikista (ja pikkuisen muustakin!).

Eikö olekin, arvoisa nimimerkki "kotitalous kymppi ja parsitut sukat jalassa", aivan mahtavaa, että tässä kiireisessä, hektisessä, stressaavassa maailmassa ollaan kotona ja nautitaan pienistä arkisista asioista? Joku kokkaa, toinen tekee käsitöitä, kolmas tuunaa isotädin vanhoista verhoista lapsille mekkosia. Ja jessus sentään, jos ne pistetään vielä nettiin (ylpeänä esitellen)?? Törkeetä.
Ihan tiedoksi, on siellä netissä paljon kamalampiakin asioita. (Semmoista, mitä kenenkään ei pitäisi edes nähdä.)

Suosittelen sinulle, hyvä "kotitalous kymppi ja parsitut sukat jalassa", että pistät oman blogin pystyyn. Saatat yllättyä, mitä kaikkea kivaa siinä matkan varrella tiellesi osuu ja mitä kivoja uusia blogituttavia saat puhumattakaan siitä mitä ihania ideoita muiden blogeista saat! Itse voin omalta kohdaltani sanoa, että kun päivät olen töissä, illat kotoilen, on sosiaalinen elämä pakostakin vähissä ja blogimaailma on aivan ihana pikku extramauste elämään!

Hyvää pikkulauantaita kaikille teille ihanille blogiystävälleni!

8 kommenttia:

 1. No jopas oli tekstari. Onneks en huomannu. Loistava vastaus Nipsutin!!

  Nimim. kotitalousopettajalta kommentti kokeen lopussa "sinulla on asennevamma"

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoitus, siis sinulta ei Kympin köksäläiseltä ;) Onhan se nyt kerrassaan väärin jos tulotasoon katsomatta harrastaa halpoja ja hyödyllisiä kotiaskareita.

  VastaaPoista
 3. Just. Tässä sitä köyhien etuoikeuksia rikotaan. Mielenkiintoista jos kuulun eliittiin, enpä olekaan ajatellut :)

  VastaaPoista
 4. Aamen.
  Näin saman aamulla ja olin onnellinen, että kuulun eliittiin. En vielä eilen edes tiennyt sitä. :p

  VastaaPoista
 5. No niin, kiitos myötäelämisestä :D
  Veikkaan, että kateuden kärpänen on päässyt puraisemaan nimimerkkiä. Niin paljon ihania blogeja on netissä, että kyllähän sen ymmärtää, että juilii kupolissa jos omaa ei ole :D

  VastaaPoista
 6. Noista yleisönosastojutskista ei aina osaa sanoa pitäiskö itkeä vai nauraa...Loistavan vastineen sait aikaiseksi=D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!