keskiviikko 28. joulukuuta 2011

A pillow case

Kävin kesällä kangasvarastoani läpi ja kiikutin osan ompelijalle tyynynpäällisiä varten. Itsekin kai osaisin  jonkunmoiset tehdä, mutta halusin nyt, että nämä varmasti onnistuu.  Ja onnistuivathan ne! Käyttöön eivät kyllä vielä pääse, ne on pakattu naftaliiniin. Kuvat ovat siis lavastettuja ihan tätä postausta silmällä pitäen. Näitä oli 12 päällistä pikkuisen eri kokoisina.
Vielä olisi kauniita kankaita vaikka hurmykket (ja näitäkin yllä vielä jäljellä...). Täytyy varmaan itsekin aktivoitua jossain vaiheessa. Tai sitten teen näistä pussukoita.Esittelin myös joskus kirpparilöydön, tuon rottinkisen tuolin (kontista 22 eur). Se sai nyt myös kivemman päällisen ylleen ja vielä mätsäävän tyynynpäällisen.


Tässä vielä päälliset tältä päivältä:
* Taaimmaiset ovat kirpparilöydöt Kontista, neljä euroa ihanat pellavaiset (höyhentyynyillä!) Indiskan tyynyt, 4 eur kpl
* Siniset raidalliset pääliset Stockalta ale-korista (Casa-Stockmann)
* Etummaiset tilattu huuto.netistä, joltain ompelijattarelta, joka myy itsetehtyjä tyynynpäällisiä (Linumin nami kangas).

Taustalla lepäilee muhkea (kuva valehtelee) siniharmaa mohair-shaali, kirpparilöytö sekin (Kontista, hintaa en muista mutta alle kympin..)

Aika hempeällä linjalla mennään, mutta ei haittaa! Hempukka musta on hyvää vauhtia tulossakin...

2 kommenttia:

  1. Hei "hempukka"! Kauniita tyynyjä ja mukavan muhkeita. Pitäis taas lähteä kirpparikierrokselle, ihan kuin ei jouluna olisi tullut riittävästi tavaraa... Mukavia välipäiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Näin tossa just Kontin omistajan uuden Mersun; rekkari oli NIP-5U.

    Eli mersullisen verran oot tavaraa sieltä kantanut...

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!