sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Kiprppis

Pikainen kierros lähikirppiksellä osoittautui menestyksekkääksi!

Muumi palapeli (1000 palaa)
En ole mikään supersuuri palapelientekijä. Vuosituhannen alkupuolella muistan tehneeni pari Kaj Stenvallin 1000 palan ankkapalapeliä ja kyllä ne taitavat olla vielä tallellakin jossain... Eihän minulla nyt olisi aikaakaan tälläisiä tehdä, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa on. 
Se, mikä minut sai tuon ostamaan, oli tuo kuva! Se on nimittäin yksi suosikeistani ja siitä tulee aina äiti mieleen, hän kun on poikkihuilunaisia! Enhän voinut siis jättää mitenkään tätä ostamatta, varsinkin kun se on avaamattomassa paketissa ja maksoi vitosen.

Babar
Pehmo-Babar oli aikas ihana ja muru valitsi sen itselleen. Se on aika iso, noin 30 senttiä korkea ja pesua vailla. Pistin kylmästi pesukoneeseen, saas nähdä, minkälaisena se tulee sieltä pois. Muistaakseni taisin juuri eilen illalla sanoa (= huutaa), tota lapsen huonetta siivotessani, että "meille ei sitten yhtään pehmoa enää tule!"
Ja taas tuli! Babar 2 euroa. 

Lilo & Stitch Målarbok
Pikkumurun suuri suosikki on Lilo & Stich ja mikä sen mukavampaa kun löytää Lilo & Stich värityskirja (eurolla), olkoonkin se ruotsalainen. Kuvat ovat kaikilla kielillä samat!

(Lapseni on perinyt enoltaan tämän vanhoja DVD leffoja, tämän vuoksi meillä on kuuminta hottia nää vuosituhannen vaihteen ajan piirretyt: mm. Lilo & Stich, Nemoa etsimässä, Sinbad ja Ötökän elämää jne. Niihin löytää usein kirppiksiltä halvalla näitä oheistuotteita...)Kolme peltipurkkia
Mähän en saa ostaa enää itselleni mitään peltipurkkeja tai posliinikippoja. Nää ei tuukaan mulle vaan menee lahjaksi. Musta on ihana ele, kun joku tulee kylään ja tuo paketillisen kahvia! Se jotenkin niin klassista ja vanhanaikasista, ja juuri siksi niin fressiä. Mikä olisikaan ihanampi pieni tuliaisvieminen kun paketti juhlamokkaa tälläisessä retropurkissa!

Tuo oikeanpuoleinen tosin ei ole vanha, se on joku juhlavuoden peltipurkki eikä mulla vielä ollut sellaista. (hysshys; nyt on!)


punainen purkki 6 eur / sinivalkoinen purkki 7,50 eur / juhlavuoden purkki 3,90 eur

4 kommenttia:

 1. Halvalla lähti purkit mukaan!

  VastaaPoista
 2. EIKS LÄHTENYKIN! Noi on vielä hyväkuntosia, toisin kun usein näkee... Ihan ruosteisita ja lommoisista pyydetään 12 euroo!
  Ilolla maksoin näistä noi eurot :D

  VastaaPoista
 3. OI OI OI! Sä sait tuon ihanan puna-valkoisen purkin, jota minä olen himoinnut ja metsästänyt ja yrittänyt ostaakin kaverilta (joka ei myy)! Jos tulee toinen vastaan, ostapa minulle. Tulen sit vaikka hakemaan sen sulta... :)

  VastaaPoista
 4. Ai sä himoitset sitä noin! Pidän absolutely kärpänsilmät tarkkana, kyllä tuollainen luulis löytyvän :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!