sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Kylän hienoin suihkuverho...?

Tai sitten ei!

Tässä täytyy nyt sanoa, että mentiin niin hinnan mukaan... En tosin ihan tuollaista luullut ostavani, mutta sellainen tuli, joten no can do!
Hennesin postimyynnistä, netistä, hetken mielijohteesta. Tilasin nimittäin alesta sellaiset ihanat pellavaiset pussilakanat ja muita ale-tuotteita selatessani silmiin osui tämä suihkuverho, puoleen hintaan (7,95)... Koiraihmisiähän tässä ollaan, eli why not!

Vanha suihkuverho oli niin karseassa kunnossa, että oli ihan pakko vaihtaa vaikka ei tässä suihkuverhoa onneks enää puolta vuotta kauempaa tarvita... Tän siis saa ihan lahjoituksena sitten :) Villa Töllin Evehän vois vaikka paskarrella tästä jotain ensi vuoden joulukalenteriin..?

Toi on jotenkin niin karsean korni hommeli, että ansaitsi 300:nen postauksen paikan!
Posted by Picasa

7 kommenttia:

 1. Heh, no, tuohan on tuollainen ihan iloinen verho! :D Mie löysin järkytyksekseni ullakolta samantyyliseen (tosin kuviottomaan) suihkuverhoon kuuluvat kangasgerberat. Ja niitä oli aivan kaikissa sävyissä, mitä kuvitella saattaa. :p No, nyt ei ole suihkuverhoa tarvittu kohta kahdeksaan vuoteen, eli iloiset gerberatkin löysivät vauhdikkaasti tiensä roskikseen. Enkä edes jaksanut ajatella että niistä jotain askartelisi... ;)

  VastaaPoista
 2. Öh.

  Ihan karmea. :D

  Se teidän tuleva maisema on kyllä ihana. Simmonen tekee sielulle hyvää. OIjoi!

  VastaaPoista
 3. Ällön makee suihkis! =D

  Jos sulla on mahkuja mennä käymään Viialan Kirpputori Parkissa (asutko jossain järjellisen matkan päässä?), niin tiedoksi, että siellä oli tänään kaksi isoa vanhaa koulukarttaa. Toinen Italia, aikas repaleinen, mustat "päätypuut", hinta 20 e. Toinen Pohjois-Amerikka, muuten ok-kuntoinen, mutta yläreunasta jotenkin rikki / irti puusta, hinta 15 e.

  VastaaPoista
 4. No wuh! Onhan koiramainen ilmestys. Kun halvalla saa, niiiiiin :)

  Ihan mahtavat on näkymät teijän uudesta kodista. Silmä lepää tuommosessa rauhassa.

  VastaaPoista
 5. kanaemo: todellakin, kyllä tääkin lentää kun leppäkeihäs ihan sinne roskikseen :) ellei mies esim keksi tälle jonkinmoista pressunvirkaa tontille... hei sehän olikin hyvä idea :)

  eve: eiks olekin! siihen tulee vielä sellainen iha kivankokoinen terde, mieti kuule siinä ilta-auringossa nauttia jotain vcirkistävää drinkkiä!

  voikukkapelto: EIKÄ, ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? Vielä mun all time favourite country! mulla todellakaan ei ole sinne mitään ihan järisyttävää matkaa. Järkkäsin jo elämäni niin, että pääsen sinne keskiviikkona, toivottavasti se sielä pysyy!! kiitos vinkistä, mahtavaa!

  Peppi: kiitos Peppi, niin lepää :)

  VastaaPoista
 6. MINÄ OTAN MUN ENSIMMÄISEEN OMAAN KOTIIN, KIITOS! Upea!

  VastaaPoista
 7. sä Kiira NIIN SAAT TÄN heti kun me tästä lähdetään :D voidaan taitella se odottamaan sun ekaa omaa luukkua!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!