lauantai 28. tammikuuta 2012

Lauantai kirppuilut

Meillä on pikkuassarin kanssa lauantain ohjelmaksi muodostunut jo pikkuinen perinne... Aamulla lähdemme tontille siivoamaan ja tekemään polttopuita. Olemme "säästäneet" raxa-aikojen alusta asti kaiken ns. paskalaudan ja niillä lämpenee talo parhaillaan ja varmaan riittänee vielä ensi talveksikin. Siellä on isoa pitkää lankkua ja lautaa, mutta myös sellaista ihan pientä puupalaa, jotka on keräilty pitkin tonttia. Ilmaista sekä kätevää lämmittämistä ja samalla saadaan puuvarastoa tyhjäksi "oikeiden" polttopuiden tieltä...

No, näiden perheen naisten velvollisuuksien jälkeen lähdemme kotimatkalle ja muru nukahtaa autoon. Minä tapan tunteroisen parilla kirppiksellä ja kun pääsen kotipihaan muru herää. Kätevää!

Ihan jäätävä lentoemäntäpaita! Ja mulla olikin shamppoot finito....


11 kommenttia:

 1. Säästää muuten hyvin, kun voi hukkapätkät poltella!
  Meilläkin monesti lauantaisin kierretään kirpuilla. Tosin K tönöttää autossa, kun "ei huvita", vaikka kuitenkin haluaa mukaan... Launtai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Kävitkö kontissa? Me poikettin even kanssa siellä teidän hoodeilla ja tehtiin puolen hinnan löytöjä kontista yllättävän paljon, vaikka oli viimeistä pv menossa. Samalla käytiin löytiksessä tapettiostoilla. Mun piti löytää vessan seinät ja musta-valko-teemalla vinyylitapetein mennään. Musta-baari jäi käymättä, mut ei meillä ollut desigualejakaan... ;D

  VastaaPoista
 3. Meilläkin poltetaan purkulautaa :) hyvin pirtti lämpenee. Hienoja löytöjä. Mekin koluttiin tänään kirppiksiä, se on niin mukavaa.

  VastaaPoista
 4. Minna, just sieltä on noi paidat! Voi hitto kun olisin nähnyt teidät, tosin en olis kyllä ehkä tunnistanut kun teillä ei ollut takkeja ;D Siinä lähellä on myös Jonnan kirppis, josta löysin nuo bodyshopit...

  Peppi & Piupau: meillä kaikilla tuntuu olevan samat lauantaiohjelmat, mikäs sen mukavampaa!

  VastaaPoista
 5. Hyvät löydöt! ja "roska puut" mekin on polteltu-hyvin lämpee tupa niilläkin! Mukavaa viikonlopun jatkoa! noi em. paikat viittaa aikas vahvasti mun lapsuusmaisemiin ja edelleen porukat asuu siellä - ootko sattumalta kotoisin lietsusta? ;)

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta. Se eräs pikkuauto Minnan auton vieressä oli ehkä sittenkin sun!! Heitin Minnalle, et tossa varmaan vieressä on Nipsun auto. Ainakin siellä oli nukkuva vaaleanpunainen lapsi. :D

  VastaaPoista
 7. Mietittiin, että olisitkohan liikenteessä. Mihin aikaan kävit? Me oltiin kahden aikaan...
  Piti muuten sanomani, että ed. postauksen wc näyttää tosi hienolta. Mulla suunnitteluvaihde kans päällä, jos vaikka se kaupunkikodin alakerran remontti vaikka vihdoinkin alkaisi, huoh.

  VastaaPoista
 8. No en ehtinyt nähdä even kommentia ennen omani lisäämistä... :)

  VastaaPoista
 9. Kotomon Taina: en ole ihan sieltä kotoisin, mutta hyvin siltä suunnalta! Lapsuusmaisemissa siis tavallaan minäkin nyt tässä "välivaiheessa" :)

  Eve ja Minna: no se punainen paholainen, pinkki baby sisällään todella OLI mun pirssi :) Ihan just siinä kahden perässä siellä olin!! Oltiin samaan aikaan siellä siis :)

  VastaaPoista
 10. Heipparallaa kammarista ...Tuolta Eveltä tänne tupsahin , hauska blogi sinulla. Kahlailin pitkästi aikajanassa taaksepäin ja nyt lähen laittamaan itteni lukijaksesi. Pirtsakkaa pakkaspäivää sinulle toivottaa kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
 11. Hei Lovviisa, kiva kun löysit!
  Tulen vastavierailulle ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!