sunnuntai 19. helmikuuta 2012

KirppujaKerkesin tänään käymään kirppiksellä pikaisesti, ja ihme tapahtui. En löytänyt mitään! En edes mitään sellaista, mikä olisi ollut ihana, mutta hinnan vuoksi olisi jäänyt ottamatta. Mittasin heti kotiinpäästyäni kuumeen.

Tässä esittelyssä viime viikonlopun kirput. Giraf housut 2 eur, Mikki T 2 eur ja Marimekon T-paita 2,50. Ton Marimekon värit ei ole ihan mieluisimmat (paita on murulle liian isokin vielä), mutta paita oli tosi hyväkuntoinen, joten kun hintakin oli noin pikkanen, niin otin mukaan.

Itselleni hieno musta vyö 2,50 eur. Siskoni bongasi sen eka, mutta kun toi en ollut nahkaa, ei tämä tyylikäs daami sitä ottanut kokoelmiinsa. Minulle kyllä kelpaisi ja parina päivänä viime viikolla jo käytössä hyväksi todettu.

Aku ja Pluto lasit euron kipale. Murusen kaikki juomalasit ovat kirppikseltä, nää ei mene pesussa miksikään.

***

Aikamoinen aktiiviviikonloppu takana. Ollaan ihan puhki koko sakki, koira mukaan lukien. Mutta, kyllä me aikaankin taas saatiin. Talvilomaan tasan neljä viikkoa. Siihen kun jaksan, niin sen jälkeen helpottaa.

*reipasta viikkoa*

6 kommenttia:

 1. Ounou, miten se nyt niin meni? Ei vain, joskus vaan ei löydä ja ihan hyvä välillä niin.

  Mulla taas kävi ihan päinvastoin. Poikkesin tessulla ihan pikaseen ja löysin ihan tajuttoman paljon, yhden iltapuvun (joo siis ja maksoin kympin siitä!), farkkumekon, caprit, paitiksen, trenssin ja yhden purkin... kaikki 22,- yhteensä. Ihan törkeen hyvä flaksi. :)

  Reipasta viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Mielettömän löydöt Tessulla! En oo käyny siellä kun kerran, ilmeisesti kannattais käydä useammin..?

  VastaaPoista
 3. Se on vähän kummallinen paikka, joskus löytyy hyvin ja joskus ei mitään. Nyt kuolasin siellä vanhoista laivalampuista tehtyjä valaisimia (törkeen hienot). Ne oli 50,- kpl ja kun ei ihan juuri ole paikkaa niille, niin jäivät sinne. Niitä oli 2 kpl.

  Yleensä siellä on edullista. Nyt näytti olevan tyhjiä pöytiä melko paljon. Veikko-tuoli on sieltä ostettu ja yksi pikkurahi...

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kirppislöydöt!

  Mukavaa viikkoa sinnekkin!

  VastaaPoista
 5. Kivoja löytöjä! Minäkin olen keräillyt lapsille tuollaisia hauskoja kuvalaseja, Akua en ole kyllä vielä onnistunut löytämään...

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!