sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kynärasian tuunaus

Rakentaja sai toissa jouluna tuoksuja. Tuoksut ovat haihtuneet maailmalle ajat sitten, mutta rasia jäi ja on siitä lähtien toiminut pikkumurun kynälootana. On jo pitkään ollut suunnitelmissa tehä siitä kivampi ja tänään pakkasaamuna askarreltiin. Eilen kirppikseltä ostin 50 sentillä vuoden 1980 Maailman vahvin Nalle sarjakuvan ja siitä oli tuleva lootan uusi outfit. Kirpaisi kyllä lähtee saksimaan tätä lehteä (onhan se jo antiikkia), mutta annoin kuitenkin mennä.Ja kiva siitä tuli! Vahvistin pahvia jytkyllä teipillä, liimasin leikatut kuvat kauttaultaan boxin ympärille ja pistin vielä kontaktimuovit päälle, nyt kestää rajummissakin piirtelysessioissa. Laatikon omistajakin vaikutti tyytyväiseltä.
6 kommenttia:

 1. Iloisen värikäs rasia. Sopii just hyvin värikynille, inspiroi varmasti piirtelemään ja värittämään!
  Siellä taas ehditty vloppuna vaikka mitä tehdä!

  VastaaPoista
 2. Voi Kilpinen kuin makia! :)

  Ihan justiin mäkin alan päällysteleen bokseja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille :) Suosittelen muutenkin säästämään nämä kosmetiikkapakkaukset, ne on tosi kovaa tekoa! Niistä saa sitten päällystelemällä tehtyä kaikkee kivaa...

  VastaaPoista
 4. Loistava idis ja makee boksi! täytyy varmaan varastaa tää idea viikonlopun askarteluihin, meidän pimpulan penaalista ei mene enää edes vetska kiinni :)
  Mukavaa viikonloppua Nipsu & perhe!
  jenniv

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!