lauantai 24. maaliskuuta 2012

Maaliskuun kirppuja


"Sano se kirjeessä, kirje avataan aina"

Eurolla mukaan läks erittäin hieno kirjekuori ja -paperijutska. 
Postin logokin on sen verran antiikkinen, 
ettei ihan nyyhetistä tuotteesta ole kyse. Mutta paketti on ihan iskemätön, paperi on kauniin väristä ja minä tykkään kirjoitella, joten oikeaan osoitteeseen tuli!


Ensi kesäksi täydennystä kaappeihin. Musta, uusi basic-toppi (H&M) 2 eur, saman firman tunika 3,50 ja uusi harmaa perus-t 4 eur.Pitsejä en voi vastustaa, vaikkei niille just nyt ole käyttöä. Vasemman puoleiset pitsit olivat isommassa minigrip -pussissa ja hintaa oli 1,50 eur. Oikeanpuoleiset pitsit yht 90 snt.


10 kommenttia:

 1. Hienostunutta hempeilypaperia ja muuteski nappiostoksia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Upeita pitsejä olet löytänyt!!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille ladyt ja hyvää viikonvaihdetta sinne myös :)

  VastaaPoista
 4. Tä on kans teheny kirppiksiltä huippulöytöjä! Hurahdus sinisiin vaatteisiin tapahtui ja sinisestä täyttyy vaatekaappi :)

  Ihanat pitsit!

  VastaaPoista
 5. no aNNa mikä ihme se on kun oot S-joella Suomen parhaiden kirppiksien äärellä :)
  on jo ikävä sinne niitä mestoja kierteleen!

  VastaaPoista
 6. Miten ihania pitsejä oletkaan löytänyt ja tuolla hinnalla. Miten joku voi myydä ne tuohon hintaan!!! Löytö sinulle ja myyjän tappio :)

  VastaaPoista
 7. Elä Peppi muuta sano!! Nää oli ihan puoli-ilmaisia! Ajattele, että joku on kumminkin nää virkannut... ei niitä pitkiä pätkiä ole paljoo, nuo vasemmanpuoleiset tosin on pidempiä pätkiä. Mun onneni ja aarteeni :)

  VastaaPoista
 8. Mä oon kans ostellut pitsejä kun on kohdalle sattunut. Ne on järjetömän halpoja esim. vaikka nyplättyä pitsiä 2 metriä 1,50e. Mittikääs mikä duuni?

  VastaaPoista
 9. Ihania pitsejä ja miten edullisesti! Juuri jokin aika sitten ostin kangaskaupasta pari metriä pitsiä ja järkytyin hinnoista.. :/ Nuo olis kelvannu munkin projektiin! :) Pitää ruveta kyttäilemään itsekin, jos pitsejä tulisi vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sattuu eteen, silmä tarkkana vaan :) Nää oli kyllä halpoja!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!