torstai 19. huhtikuuta 2012

Palmikkopeitto

Saatuani valmiiksi mummonneliöpeiton, olen aloittanut jo kolme uutta käsityötä (aikuisten villasukat, lasten villasukat ja ystävän vauvalle mummonneliöpeiton) - jotka ovat luonnollisesti kaikki kesken. Novitan uudessa kesälehdessä oli nyt tälläinen peitto, mikä mun on ehkä ihan pakko aloittaa. Tai siis mun täytyy saada tollanen!
Olen monesti harmitellut sitä, etten osaa tehdä palmikkoa. Ton kun tekis valmiiksi, niin voisi luulla, että palmikko tulee jatkossa selkäytimestä. 
Uskaltaisko aloittaa? 
Tavoilleni uskollisena marssin luultavasti tänään kauppaan ostamaan 15 kerää Keloa. Sitten vasta mietitään keskellä Kelokasaa (ja päätä raapien), että mitenkäs tää nyt siis tehäänkään?

7 kommenttia:

 1. Voi nyt mun on kyllä pakko mennä ostamaan se lehti! Aikamoinen helmi tuokin kuva!

  VastaaPoista
 2. Aino :) Kiitti! Pikku probleemi tuntuu vain olevan se, että Kelo on talvilankoja ja nyt kesän tullessa ne on loppu joka paikasta!! Tai löytyy vaan vähän... Höh. Mutta en luovuta, keäilen pikkueriä sieltä täältä :)

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman hieno mummonneliöpeitto! Oma on ollut kesken lähemmäs kaksi vuotta ja inspiraatio ollut hukassa pitkään. Tuskin ikinä valmistuu! Tosi kaunis toi Kelo-peitto. Tulee varmasti ihana talvilämmike:) Ens viikolla sitten esittelet sen valmiin peiton meille blogissa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule Minni olla, että kestää hiukka kauemmin... Tee vaan pikku hiljaa peittoa, kyllä se joskus valmistuu!! Otat sellaisia spurtteja sen kanssa ja sit kun olet tarpeeksi pitkällä niin ei malta lopettaa!

   Poista
 4. EI se ole vaikeaa! Kurkkaapa käspaikan sivuilta (tai googleta) olisko siellä videota tai kuvasarjaa palmikon tekemisestä. Se ei ole ollenkaan vaikeaa noin taitavalle neulojalle!
  Ihana peitto. Minäkin haluan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Norppastiina :) Täytyy katsoa, tarvin absolutely jotain videopätkää :) Alat nyt tekeen, toi on niin ihana!!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!