perjantai 6. huhtikuuta 2012

Vuoden paras kirppislöytö (so far) !

Nyt voin paljastaa tämän vuoden absolutely parhaan kirppislöydön. Olen tänään antanut sen edelleen kälylleni lahjaksi, joten sen voi hyvillä mielin esitellä.

Meinasin ihan rehellisesti sanottua pissiä hunajaa kun nää näin... Tämä tammikuinen löytö oli täydellinen.


Kälyni on aikoinaan perinyt vastaavia kuppeja ja näissä kaffe maistuu niin hyvin, nyt löysin hänelle neljä kuppiparia lisää. Nämä ovat Arabian POP sarjaa (50-luvulta?). 
Löysin nämä tammikuisena iltana Viialan kirppikseltä, kahden euron kappalehintaan. En tiedä, olisinko itkenyt vai nauranut kun näin nämä... Niin täydellinen lahja oli!

10 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä?! Myyjällä ei ilmeisesti ole ollut rahan puutetta, kai noiden arvo nyt olisi ollut vähän enemmän! :D Mutta hieno juttu, että vielä joskus voi tehdä oikeasti hyviä ja edullisia kirppislöytöjä! :)

    VastaaPoista
  2. Ei oo totta! Suu loksahti auki :D Mahtavaa, just tällästen löyöjen tähden jaksaa kirpuilla kierrellä, on mahdollista löytää todellisia helmiä melkein ilmaseks!

    Onnittelut ja varmasti lahjan saaja on iki-iloinen :)

    VastaaPoista
  3. Megalöytö suorastaan,ihanat kupposet<3

    VastaaPoista
  4. Meillä oli samoja kuppeja joskus, mutta kaikki on kadonneet. Ilmeisesti menneet rikki. Tosi hyvä löytö!
    Ajatteles muuten, että kuika ajattomia ne ihan oikeesti on. Polkadot (aikaisemmin ihan vaan pallollisia nimeltään) on nyt just ihan pop. :)

    VastaaPoista
  5. Täydellinen löytö todellakin, aivan mahtavat!

    VastaaPoista
  6. Huima löytö! Niin kauniit ja mihin hintaan. huhuh.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!