maanantai 14. toukokuuta 2012

Final tapetit

Tyylilleni uskollisena, tapettivalinnat ovat heittäneet häränpyllyä useampaan otteeseen. Ei tule prinssi Danielin kielopeltoa, ei myöskään pirtsakkaa PIP -tapettia.
Tehtiin Rakentajan kanssa maanantaiaamuna pikku maakuntamatka Toijalaan, Pihlgren&Ritolan tapettitehtaan myymälään. Meitä palveltiin erittäin hyvin, olimmehan ainoat asiakkaat. Rakentaja on varmasti jotenkin sairastunut, kun hyväksyi kertalaakista meille esitellyn Ritva Kronlundin Kirsikkapuu -tapetin. Itse olin sitä katsellut jo aiemminkin, muttei tullut mieleenkään sitä ehdottaa, koska "mitään kukkatapettia meille ei sitte laiteta" (se kielokin meni sitten siinä...). Fantastista!


Toinen tapetti oli jo melko varma valinta, halusin vain nähdä livenä värieron harmaan ja sinisen välillä. Lukko elää uutta kukoistuskauttaan! Tapettitehtaan edustaja (taisi olla itse Ritola, tosin ei ihan se perustaja vaan pari sukupolvea nuorempi) kertoi meille, ettei olisi uskonut, kuinka suosittu viime vuosina tästä vanhasta jugend kuosista on tullut etenkin nuorten keskuudessa. Onhan se kaunis, niin ja siis harmaa-valkoinen meille tuli.
Alakerran vessaan tulee kympillä ostettu vaalea poistorulla. Yläkerran vessaan 2,50 eurolla / rulla Kontista ostettua raitatapettia. Lapsen huoneen tapetithan on huudettu huutiksesa. Täytyy vaan ostaa jostain perhosen muotoisia sisustustarroja, koska kolmekesäinen on saanut päähänsä että hänen huoneessaan tulee olla perhostapettia, mikään muu ei kuulemma käy. Pystyn toivottavasti vielä huijaamaan, se on kyllä osoittautunut jo aika haastavaksi, tuollaisen nällin natiaisen huijaaminen nimittäin. (Ja kaikille niille, jotka eivät tiedä, mitä tarkoittaa nälli niin se on pohjanmaata ja tarkoittaa tosi fiksua...)

Kirjoitan tätä ihan silmäpuolena. Silmätohtori laittoi laajennustipat ja pupillit ovat kuin merkkarit vielä neljänkin tunnin jälkeen. Loppuis jo! Luulevat pian, että oon alkanut käyttämään jotain Chardonnayta vahvempaa....

6 kommenttia:

 1. Voih, ei siis prinssivessaa... :(

  Tuo Kirsikkapuu on kyllä kiva kuosi, joskus olen minäkin katsellut sitä sillä silmällä. En vaan ole yhtään tapetti-ihmisiä, meidän seinät on maalattu. Lisäksi meillä on paljon perittyjä ja itse hankittuja tauluja, jotka peittäisivät kivatkin tapetit aika tehokkaasti.

  VastaaPoista
 2. Kummatkin tapetit on ihania! Mä oon kanssa miettinyt meille kirsikkapuuta, jonnekin sitä vielä liisteröin ;) Vähänks hyvä kun rakentaja suostui, oot ihan selvästi salakavalasti aivopessyt sen, hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 3. Kauniita valintoja! Hih, vai chardonnayta..:)

  VastaaPoista
 4. Tapetit rimmaa toisiinsa, ovat samanoloisia sävyiltään. Tykkään kans molemmista!

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä minäkin, kauniita.

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit tapetit! Noiden avulla loihtii ihanan tunnelman :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!