torstai 19. heinäkuuta 2012

Kestä keskeneräisyyttä !

Ensinnäkin, kiva kun olette jaksaneet käydä täällä kurkkimassa, vaikka yhtään en ole ehtinyt päivittelemään kuulumisia! 
Vaikka saatiin muutettua tavarat yhteen paikkaa ja talo "valmiiksi", sitä "pientä" tehtävää ja viimeistelyä on ihan kamalan paljon! Esim. eilen saatiin viimeinen lista nakutettua paikoilleen. 
Ja koska kaikki on vielä jotenkin niin kesken ja tavaratkin hakee paikkaansa (puhumattakaan parista huoneesta, jossa ei ole mööpelin mööpeliä!), en ole viitsinyt tänne mitään pistääkään. Enkä ole edes kuvannut... Kun jotenkin sieppaa tämä ikuinen keskeneräisyys. 

Isoimmat hommat, jotka on vielä tekemättä on sauna ja "kirjastohuoneen" ( = huone, joka jatkuu olohuoneesta) kirjahylly. Ts. yksi seinä siitä huoneesta tulee lattiasta kattoon kirjahyllyä, jossa on paikka telkkarille. Muuten hyllyn täyttää kirjat ja valokuva-albumit, joita meillä on paljon ja jotka ovat olleet pimennossa viimeiset pari vuotta. 

Sori näitä alla olevia kuvia, on otettu ihan hetken huumassa kännykällä, ei oo kamalsti sommiteltu...


Tässä eilen iltasella otettu pikku räpsy keittiöstä (siitä uupuu kyllä vielä muuten peitelista, mutta sitä ei lasketa...). Voin pistää lähiaikoina keittiöstä ihan oman postauksen, koska se on kutakuinkin valmis ja siitä tuli aikas kivakin!  Laskutilaa ei ole ihan mahdottomasti, mutta muuten on osoittautunut olevan varsin käytännöllinen ja kätkee sisäänsä uskomattoman määrän kippoja ja kuppeja (ja peltipurkkeja!).


Pentikin alennusmyynnistä jo vuosi sitten ostin tämän vitriinin ja se on ollut säilössä sukulaisilla. Se(kään!) ei tuntunut oikein löytävän oikeaa paikkaansa, mutta ehkä se jää tuohon. Jotenkin se on väärän kokoinen mööpeli tuohon tilaan (liian matala tai jotain...) Puoletkaan mun aarteista ei tuohon mahtunut, joten mietinnässä on nyt, pistänkö sinne jotain ihan muuta. Ja tuonne päälle pitäisi keksiä jotain..(mutta mitä??)
Vieressä nököttää täällä esitellyt vanhat tuolit, jotka on nyt entisöity tosi kivasti ja ne on sijoitettu olkkariin, takan eteen (täytyy nääkin kyllä esitellä tarkemmin, koska enstisöinti oli onnistunut!)

(Älkää kiinnittäkö huomiota vitriinin päällä olevaan rapukekkerihattuun, ties mistä lapsi niitä löysi ja nyt niitä seikkailee siellä täällä...)

*****

Ja koska me ollaan eletty kuin ellun kanat viimeiset pari kuukautta (ts. syöty ja juotu mitä eteen sattuu tulemaan, lenkkeilty *ei ollenkaan* ja sorruttu pikaruokiin) alkaa housut kiristämään ja olo on kohtalaisen raskas, niin on ollut pakko alkaa lenkkeilemään. Lenkkeilymaisemat on aivan mielettömät täällä maaseudulla, kuvittelen olevani Toscanassa. 
CIAO!

16 kommenttia:

 1. Maisemat on kyllä upeat, tuolla passaa lenkkeillä. Aivan ihania kuvia. Keittiö näyttää niin hienolta. Laitahan vaan postaus keittiöstä. Ihana tuo pentikin vitriini, mieki olen joskus semmoista haaveillut mutta haaveeksi on jäänyt.
  Ja joo, niin on sama tunnelma täälläkin, syöty on ihan yli kylkien ja vaatteet ahdistaa. Jotain radikaalia pitäisi tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriiini oli sellainen myymäläkaluste (joita myös myydään) ja se poistettiin kokonaan ja siitä sai tarjota :) Lopulta siinä hinnasta sitten neuvoteltiin, mutta 250 euroa muistaakseni siitä maksoin. Se näyttää oikeesti vanhalta, mutta en ole varma, ovatko nämä uusvanhoja, ihmeellisesti kyllä ovat saaneet sen näyttämään vanhalta, jos on uudesta kyse!

   Poista
 2. Onnea viimeiselle listalle! (sitä peitelistaa ei siis lasketa! :)
  Tiedän niin sen tunteen, että huonekalu ei löydä paikkaansa, vieläkin pyörittelen joitain. Mut sullahan on ne kaksi tyhjää huonetta, niinhin voi tuupata ihan mitä vaan.
  Keittiöpostausta odotellessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tuuppaan kaikki sinne ja pönkkään oven kiinni, katsellaan sit syssymmällä :)

   Poista
 3. Upeat ovat maisemat.

  Vitriini on löytänyt paikkansa... hyvän sellaisen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on täydelliset, vielä kun löytyis se motivatsuuni!

   Poista
 4. Kylläpä on silmälle tilaa.

  Kirjoitin ensin, että yritä olla ressaamatta. Vaan minkä sitä itelleen mahtaa, ei juuri yrittämiset onnistu, kun on tilanne päällä. Mutta kyllä ne asiat paikkansa löytää ja sisustus muotoutuu kuin itekseen, kun isot (ja sotkuiset) hommat on tehty. Iso hatunnosto sille viimeiselle listalle. Yleensähän viimeiset listat laitetaan vasta juuri ennen ensimmäistä näyttöä. Ainakin meillä. (Pitäs varmaan leikkiä, et laitetaan kämppä myyntiin, et jotain tapahtus...)

  Sun postauksia odotan aina innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Evezu! Mä en lähe tästä kämpästä kun jalat edellä, joten hyvä olla listat nyt laitettuna :)
   Niin mäkin sun, maljakonkeräilijä!

   Poista
 5. Upiat aakiat laakiat sinulle siellä aukiaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aevan ihanat! Joskus vielä kuvaan koko lenkin high lightit!

   Poista
 6. Ihanuus missä maisemissa saat lenkkeillä. On tilaa hengittää ja päästellä höyryjä!
  Keskeneräisyys on rasittavaa, mutta koita kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin sitä on oppinut sietämään, silti välillä tihkasoo, kun ajattelin, että sitte kun on muutettu niin voi nostaa kannat kattoon ja juoda kuplivaa.... Noh, kuplivaa kyllä kuluu, mutta koko ajan jotain tehdessä :)

   Poista
 7. Kiva postaus ja hyvältä näyttää minusta, todella nättiä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja oikein kivaa viikonvaihdetta myös sinne :)

   Poista
 8. Hyvalta nayttaa!relax honey, hiljaa hyva tulee... Lenkkeilyssakin :-) pitaa yrittaa pian ehtia tarkastukselle!

  VastaaPoista
 9. Absolutely darling, tänne vaan! Ja sä senkin sporttihirmu saat kyllä tehdä mulle jonkun kuntopiiriohjelman!! Tilanne on paha (vyötäröllä)...

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!