maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tuolivanhukset...

Ovat saaneet uuden elämän.

Kymmeniä vuosia vintillä, pimeässä.


Uusi elämä, uudessa talossa.


Kyllä kelpaa!

Ps. Virkkuukoukku kateissa. Se onkin kuin etsisi neulaa heinäsuosta, kun virkkuukoukkua kaivelee tän kaiken keskellä... Pitää menää ostamaan nyyhetti koukku. 

17 kommenttia:

 1. Kauniit! Ja kyllä kelpaa istuskella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taikku! Vielä kun sais tuohon jonkun rahihomman keksittyä...

   Poista
 2. Mä niin tykkään K-tuoleista. Jos löytyy puinen 10mm koukku, niin se on varmaan sit mun mystisesti kadonnut koukkuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin, ne on tälläiselle lyhyellekin tosi hyvät istua :)
   Ei löytynyt puista koukkua, eikä sitäkään, mitä etsin, mutta yks vitosen koukku löytyi VEITSILAATIKOSTA :)

   Poista
 3. No niin kelpaa, tuolit on superhienot!
  Ja arvaas mitä, mulla on ihan täysin samanlainen tuoli Talossa Maalla kuin tuo ylempi versio. :D
  Teetitkö päälliset samassa paikassa kuin keittiön tuolitkin?

  Mulla jäi koukut maalle tarkoituksella, että lepuuttelisin kättäni. Arvaas löytykö kirpulta tänään iiihania lakanasta revittyjä matonkuteita pilkkahinnalla? Melkein ostin uuden koukun... Lakanasta revitty ei rasita kättä lähellekään niin paljon kuin trikookude...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vai!? Olen jossain muussakin blogissa törmännyt tuohon punertavaan kankaaseen tässä tuolissa, taisi olla muotiverhoilu joskus :) Tuolien puuosat entisöi appiukko ja Kauhajoella nämä verhoiltiin..
   Olenkin ihastellut sun mattoja, en käsitä kuinka jaksat!! Lepuuta pari päivää, kyllä se siitä sitten taas käsikin on menossa mukana. En ole muute käyny kirpulla ainakaan kolmeen viikkoon... Hui!

   Poista
 4. Onpas kauniit tuolit ! Ihanan malliset noi jalat :)

  VastaaPoista
 5. Upeat tuolit! Ja teidän keittiö on ihana! Valtavan avara, tilaa kokkailla ja leipoa sekä viihdyttää vieraita on yllin kyllin. :) (kateellisena haaveilee ajasta, että mullakin olis....) Ihanaa, että projekti on valmis (tai niin valmis kuin omakotitalo ikinä voi olla...) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Than You Norppastiina :) Kyllä keittiöstä tuli mieluinen kun sai itse suunnitella :) Pikku hiljaa saadaan kaikkea pientä valmiiksi, tänään alkaa saunan teko... Löylyjä odotellessa :)

   Poista
 6. Ihanat tuolit. Niistä tuli kyllä entistä ehommat vaikka olisin voinut ottaa ne ilman päälystystäkin, ihanat vanhukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuperäiset oli niin haalistuneet ja onnettomat, että oli pakko vaihtaa :( Tosin, moni on kertonut, että juuri tätä verhoilua (tiilenpunaista) olevia tuoleja näkee vielä jonkun verran, on tainnut olla muotijuttu aikoinaan :)

   Poista
 7. Onpa kauniit uudessa kuosissaan!
  Meillä hieman samantyyppiset, odottavat varastossa uutta kangasta. Joskus oli joku ihme vihreä kausi ja nyt ne ei passaa yhtään. Muutoin ovat kunnostetut aikoinaan "pohjamutia" myöten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, miten ihmisellä on näitä värikausia :)
   Mulla oli vaihtoehtoina tehdä näistä sellaiset OIKEIN KARAMELLIT tai sitten tälläiset varmat harmaat, jotka sopii sitten moneen. No en uskaltanut alkaa revitteleen, joten tuli hieman tylsähköt, mutta erittäin kauniit!

   Poista
 8. Upean näköiset, tykkään tuosta harmaasta sävystä.
  Usin nuo vanhat tuolit ovat parempia istua ja kestävämpiäkin kuin uudet .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna!
   Totta, nää on tosi hyvät istua tälläisen lyhyenkin (155 sulka päässä) :)

   Poista
 9. Ihan samanlaiset kuin mitä ite löysin kerran, paselit tämmöseen rintamamiestaloon, hyvät istua ja helpot liikutella! Sama kangas oli mullakin, päivettynyt "peitteen" ulkopuolelta vaaleaksi, joustimet oli hyvät joten vaan kursein itse uuden vaalena kankaan päälle. Rahina meillä on uudemmasta sohvakalustosta jäänyt rahi, johon vetasin saman kankaan. Tolla K-tuolilla on oikein joku "kortti", sellanen kun aikanaan kaikessa piti säästää, tehdä silti kestävää jne ja tuo on ihan säännösten mukainen. Ja vielä tänäänkin kyllä toimmiva ratkaisu!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!