tiistai 7. elokuuta 2012

Maljakko


Joku saattaa muistaa kun kerroin tästä Pentikin maljakosta..
Sehän oli konttilöytö, maksoi ihan pari euroa. Maljakon pohjassa oli Pentikin logon kohdalla joku ean-kodditarra ja Kontin täti tai setä ei ollut hinnoitellessaan tajunnut, minkä hintainen maljakko on kyseessä.
Good for me!

*kunnes*

Marssin Mustamakkarabaariin, laskin repun lattialle, muistamatta että siellä oli tämä posliiniesine (*kolahdus*) ja tuohon suuaukkoon tuli sellainen sentin lohkeama. Otti niin pattiin, että meinas itku tulla (ja meinasin heittää koko homman roskiiin).

Onneksi en heittänyt, sillä viikko sitten ostin Kodin ykkösestä tälläisen pienen, matalan tekokukkakimpun, joka sopii tuohon maljakkoon hyvin eikä särökään näy!

Maljakko on nyt alakerran vessaa sulostuttamassa.

4 kommenttia:

 1. Onneksi et heittänyt vaasia....:)
  Uskon tietäväni, miten sinua harmitta...vajaa vuosi sitten muutossa hajoitin tsaikkalaseja ja meinasi, myös itku tulla.

  VastaaPoista
 2. Mä puolestani hajoitin kauan etsimiäni viinilaseja. Löysin kirpulta kuusi lisää ja autosta noustessa kolautin kassin oven reunaan. :[

  Toi on kyl kaunis maljakko. Ja nythän ei kukaan tiedä, että se on rikki kun kukat peittää! ;D;D

  VastaaPoista
 3. Ihana löytö. Harmillinen sattuma tosiaan. Niin sitä vaan sattuu kaiken laista. Kukka sopii siihen kuin nenä päähän. Hieno tuo pyörä alla, tosiaan uskomatonta miten ihmiset heittävät kaatopaikalle hyvää tavaraa. Mekin on kerran löydetty ihan ehjä miesten pyörä kaatopaikalta ja otettiin kyllä matkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis maljakko, eikä säröä yhtään huomaa ainakaan kuvista. Alempana postauksessa oli upeita kirpparilöytöjä!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!