lauantai 29. syyskuuta 2012

Riistakamera


Tänään se alkaa, hirvenmetsästys.
Olkaahan varovaisia siellä liikenteessä! Meillä on ollut tontin laidalla riistakamera koko kesän. 
Olisin halunnut, että sinne tallentuisi jokin eksoottinen eläin, kuten ilves.
Niitä on tällä seudulla kuulemma todella paljon ja jälkiä on pihassamme (raxa-aikana tosin) näkynyt.
Kuinka dynamiittia olisi ollut, jos tupsukorva tai edes kettu olisi tallentunut?
Alla esiteltynä huimimmat otokset meidän pellonreunasta:Bosse oli monessa kuvassa, erinäisissä asennoissa...


Myös naapurin kissimirri on näköjään kulkenut tiluksilla...


Pupujussi siinä poseeraa!

Kyllästyttiin näihin kuviin ja Rakentaja vei kameransa oikeille metsästysmailleen ja heti tuli ylin kuva.

9 kommenttia:

 1. Jossain blogissa,en taas vaihteeksi muista missä,oli riistakameraan tallentunut karhu,mä pelkään karhuun törmäämistä niin paljon että tuli oikein huono olo kuvan näkemisestä eikä se sun möyhitty muurahaispesäkuva tilannetta juuri parantanut:D Enkä kyllä pidä itseäni edes erityisen luonnosta vieraantuneena ihmisenä,se vaan olis niin yäk,yäk,yäk...Jossain tunnustusjutskassa puolestaan kerroin että ilvekseen haluaisinkin metsässä törmätä,musta se on suomen luonnon ylivoimaisesti kaunein eläin!

  VastaaPoista
 2. Olisin tuohon kuvasarjaan vielä odottanut jotain suomiromantiikkaa - Tauno Palon ja Ansa Ikosen kirmauksen rypsipellossa. Päivi

  VastaaPoista
 3. Vau mikä hirviherra! Saa nähdä joko ens viikolla pitää tehdä tilaa pakkaseen:)

  VastaaPoista
 4. Vau mitä kuvia!!! Riistakamera olis kyllä jännä omallakin tontilla! Varmuudella tulis ainakin pupu, supi, kettu, koira, kissi, (susi), pari tenavaa... Ehkäpä se ilveskin?

  Siis todella jylhä tuo hirviherra!

  VastaaPoista
 5. Meillä on kanssa riistakamera, noin sadan metrin päässä talosta ja sinne on tallentunut ainakin yhdeksän eri hirveä. Mieheni on kamerasta kovin innoissaan ja katselee kuvat parin päivän välein läpi. Itse aina pelkään että jos kuvissa näkyy karhu, niin sitten se on ollut todella lähellä taloa.. Mutta onneksi karhua ei ole vielä näkynyt, muita eläimiä kylläkin niiden hirvien lisäksi.

  VastaaPoista
 6. Mööööö! tekis mieli sanoo ekasta kuvasta ja sanonkin :) Komee on hirvi, toivottavasti pysyy vaan metsän puolella eikä höngi tielle. Mielenkiintosta varmaan seurailla tuommosen riistakameran otoksia.

  VastaaPoista
 7. hauskoja nämä teidän pihan "riista" kuvat :D
  ja aikas namit porkkanat tuossa edellisessä... ;D
  mukavata viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 8. Ihan huippuja..tietty toi ylin vaikuttavin kaikista. Mä olen ylensä vähemmän innostunut mistään teknisistä leluista, mutta meidän riistakamera on ollut ihan hauska lelu. Sisäinen kyylä rakasti niitä kuvia jotka kamera otti raksa aikana apumiehistä ja niistä ketkä kävivät pihalla taloa töllistelemässä kun kukaan ei ollut paikalla.
  Meillä on ollut paljon ilveksiä ja yksi nähtiin keskellä päivää meiän takapihalla. Ei harmillisesti kyllä tallentunut kameraan. Pääasiassa meillä kuvissa kauriita ja peuroja sekä tämän talon etukenossa (=kiireellä) menevä emäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana toi etukenossa menevä emäntä :) Teillähän niitä hirviä siellä pihalla jolkottaa ihan mahdottomasti, kuvistasi päätellen :) Meillä kans oli raxa-aikana se tuossa autotallin kulmalla ja kaikista nappasi kuvan, ketä vain tänne eksyi.

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!