keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Saniteettitila


Ensinnäkin olen ollut on ja off tän postauksen kanssa.
Mua nimittäin ärrrrsyttää, kun tekee Picasassa kollaaseja ja se ei anna "siirtää" noita kuvia yhtään sen jälkeen kun kollaasi on syntynyt. Esim. tuo oikeanpuoleisen kuvan pointti on toi sarvihässäkkä, mitä olisi vielä vaikka kuinka paljon tuolla oikealla kuvassa, mutta ku ei pysty siirtää niin ei pysty.
Enkä millään jaksa ottaa uusia kuvia, koska mulla oli jotenkin tosi tyhmä olo kuvatessani omaa vessaa enkä enä sitä halua tehdä. Lapsikin katseli ihmeissään mun touhuja...

Asiaan, asiaan. Yläkerran veski on siis ihan tavallinen vessa. 
Harmaa-valkoraitainen tapetti on K-Raudan alekopasta, 10 eur / rulla. 
Huippis appiukko tapetoi joka kolon ja mutkan, tuli oikeesti tosi kiva. Tuohon koloon vasemmassa alakulmassa (joka on siis pakon sanelema juttu, johtuen jostain rakennusteknisistä tärkeistä asioista) 
on tulossa vielä kolme lasihyllyä, johon voi sitten pistää 
a) koriste-esineitä b) vessapaperia c) jotain muuta, mitä?.

Poronsarvi on Lapintuliaisia viime talvelta ja se on porattu tuohon seinään (ja kyllä, sarvenporauksen sivutuotteena syntynyt jauhe on pistetty pikkiriikkiseen lasipulloon, pahan päivän varalle nääs).
Sarvessa killuu mun arkikorut. kello ja pikkuaarteet (kuten mummovainaan käsipeili). Kuten kuvasta näkyy, ihan hirveä korujenkäyttäjä en arkisin ole, mikä harmittaa mua ihan vietävästi! Ja olisihan tuo sarvi-installaatio paljon paremman näköinenkin, jos siinä olisi koruja kymmenittäin.
Niin mielellään käyttäisin koruja every day, mutta kun ei osaa niin ei osaa!

Kanervan toin terassilta ja sihistin siihen pullollisen hiuslakkaa.
Katsotaan kuinka kauan on kivan näköinen :) 
Niin ja toi simpukkatauluhan löytyi silloin kerran siitä  yhdestä pahvilaatikosta...
Ja heti tuli käyttöön!

Alakerran vessassa mulla onkin seinällä Jackie O. 
Kiinnostaisko joskus nähä se?

Arrivederci!


PS. Kenelläkään tiedossa jotain kivaa ja simppeliä kuvanmuokkausohjelmaa Macille?



15 kommenttia:

  1. Picasalla kantsii kollaaseja tehdessä toimia niin että ensin rajaa ne kuvat,sitten siirtää kollaasiin ja sen jälkeenhän sen rajauksen saa purettua kun kollaasi on luotu,älysitköhän sä tästä älytttömästi muotoillusta lauseesta mitään;)
    Jopahan on kauniit saniteettitilat teillä,erikseen en ala mitään kehumaan kun joutus luettelomuotoon kirjoittamaan mutta kyllä tuolla viihtyis istuksimassa pitempäänkin:)
    Ceehen mä vastaan että jotain kivoja peltipurkkeja joita sun koleksoneissa taitaa riittää ja niiden sisälle sitten jotain?Siihen sitten tarttis jo sen D-kohdankin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D
      Peltipurkkikokoelma, sähän sen Kirsi sanoit!
      Ja kiitos vinkeistä, tajusin kyllä hienosti muotoilemasi lauseen, oot huippu!

      Poista
  2. Kuvanmuokkausohjelmista: mä oon käyttänyt kotikoneella Gimpiä, jossa on suurin piirtein Photarin käyttöliittymä ja versiot saatavissa sekä macille että pc:lle. Tosin jos on photariin tottunut jo niin, että asiat tekee melkeinpä automaattisesti, niin jotkut pienet jutut joskus harmittavat, siis esim. näppäinkomennot ovat joiltain osin vähän erilaiset, mikä sotkee rutiineja. Mut ilmaisohjelmaksi ihan toimiva paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Töölön tyllerö, täytyy koittaa!

      Poista
  3. Huippu tuo sarvi seinällä! Eikä kyllä muutenkaan hullumpi veski, ei mikään pikkukoppi :) Ite kans en osaa koruja pitää. Mies ostelin aika monta vuotta Kalevala-koruja, ennenkuin ymmärsi lopettaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä Kalevalakoruja on mullakin 90-luvun jäljiltä muksa määrä :)
      Kiitos kehuista, sarvi on kyllä kiva ja sopivan käppyrä, et siihen saa erinäisiä asioita!

      Poista
  4. Joo-o, pahan päivän varalle on hyvä laittaa vähän kaikenlaista.. ;)

    Hyvännäköinen veski! Mun ukkeli eilen pläräs jotain sisustuslehteä illalla ja tokas yhtäkkiä, että sitkun tehään veskiremppa, niin laitetaan sinne tapskua. Hih, aika puskista tuli, ei sillä yleensä oo tämmösiä mielipiteitä :) Toi raitatapetti näyttää just semmoselta ajattomalta.

    Ja noi sarvet on upeet! Mikä muhun on iskenyt?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vessaan tapetti passaa, miehesi on ymmärtänyt olennaisen asian :) Ei muuta kun tapettisivuja selaamaan, se onkin sitten loputon suo. Raitatapetti on kyllä ajaton ja olen aina pitänyt siitä, varsinkin tästä kun oli niin sopuhintainen.
      Poronsarvet on hieno asia, niistä on ns. moneksi :)

      Poista
  5. Sarvet korutelineenä on hyvä idea! Kaunis ja harmoninen tuo raita tapetti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raija :) Meillä on myös saksanhirvensarvet, niiden varalle olen tehnyt jo suunnitelmia! Tyyliin, jouluna palloja, vappuna serpentiiniä, juhannuksena koivunoksia... Hihii!

      Poista
  6. Ihanan tilava ja valosa veski! Ja poronsarvi kruunaa kaiken! nimimerkillä porohullu :D Kiva idea korutelineeksi, oikiastaan huippuidea! vaikken miekään koruja ossaa käyttää mutta on niitä jokunen kertyny :) ja tooosi hyvä idea pahanpäivän varalle jälkituote :D juu, mie tykkään poroista, vähentää hitusen Lappi-ikävää ku poroja tms. esillä, jep, oon sieltä päin kotosin, siis Lapista :)
    Ja kiinnostaa nähä joka kolkasta ja niemennokasta (voiko kodista nuin ees sanoa, noh, tiät mitä tarkotan) :D siis nähä joka paikasta teän kotoa kuvia :) ja lapsiki muutaman vuojen päästä tajuaa mitä se äiskä siellä touhus kameran kans (ehkä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Meän Satu! Tulossa kyllä on kuvia lissää :)

      Poista
  7. Vau, makeen näköistä. Mulla on joitakin (sarven oloisia) oksankäkkyröitä menossa vessaan ja sarvihässäköitä eteisen katossa:) Ne on niin hauskoja!

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!