maanantai 19. marraskuuta 2012

I'm going slightly mad...

Kevyttä hulluksituloa ilmoilla... En aio tehdä mitään itsetehtyä tuohikoristetta tai muuta aneemista. Ehei, minä se ostan kovalla rahalla kiiltävintä ja timanttisinta, mitä tavarataloista löytyy! Olen hypistellyt tänään tovin jos toisenkin keskustan jouluparatiisin tavarapaljoudessa kaikkea mahdollista ja jos vain olisin varoissani, ostaisin KAIKEN. Tälläiselle innostuneelle harakalle tämä on fantastista aikaa!


KATTOKAA NYT NOITA!

Naureskelen partaani, kun luen suunnitelmia itsetehdyistä, ajatuksiaherättävistä lasten DIY -joulukalentereista. Juuri niitä, mihin äitiparat ovat jo viikkoja virkanneet ja nykertäneet täytettä. No way meidän huusholliin sellaista. Ostan muovisimman ja helisevimmän lasten joulukalenterin, mitä maa päällään kantaa! Sellaisen, jossa olisi mahdollisimman pientä krääsää, jota sitten hetki ihaillaan ja lopulta nakataan unohdusten laatikkoon (ja loppujen lopuksi luultavasti päätynevät pölynimuriin).

Ja kaikille teille mörökölleille, jotka siellä tuhisevat paheksuvasti ja muljauttelevat silmiään, antakaa olla! Minä en nauttinut vuosi sitten joulusta lainkaan ja nyt otan kaiken kaksin verroin takaisin! Ostan niin monta timanttista palleroa kun vain raskin. Koska en voi pelastaa kaikkea tai kaikkia tässä maailmassa, en anna niiden latistaa fiiilstäni, jotka katsovat tuomitsevin katsein tätä hetkellistä ja erittäin pinnallista ajanjaksoa elämässäni. Ja tavaratalojen sisäänostajat hyrisevät dollarin kuvat silmissään, kun myyvät 20 senttiä maksavia, kiiltäviä tingelitangelipalloja viidellä eurolla ulos. Ei se ole tyhmä, joka pyytää vaan... you know. Kumpa vain saisin järjestettyä niin, että myös ne pienet kätöset, jotka luultavasti nämäkin väkertävät kamalissa tehtaissa, saisivat oman osansa ihanasta joulusta. 

Peace and love to You all!

Ps. Kai te ymmärrätte, että kirjoitus on tehty satiirisessa rillumarei -fiiliksessä, hetken huumassa. Silti, timanttipallot, ja höyhenlintuset ovat ihania. En ostanut vielä mitään, odotan, että ovat aaton aattona puoleen hintaan. 

16 kommenttia:

  1. No mutta, kyllähän nuo kimalleihanuudet loistavat kauniisti kynttilän valossa ja kyllä kai ne kaupaksi menevät, kun niitä joka vuosi kaupat pursuilevat. Että anna mennä vaan =D sitten aaton aattona, jos niitä vielä on kaupan hyllyillä. Kimmeltävän ihanaa joulua sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi Virpi!
      Se riskihän tässä tietty on, että aatonaattona jää luu käteen!
      Täytyy siis hipsiä hyvissä ajoin, että saisin edes tuon balleriinan :)

      Poista
  2. Siis ou mai gaad. Maailma tuhoutuu!

    Mä en muistanutkaan tota tunnetta. Tarskohan sitä poiketa keskustaan villiintyyn... Kiitos, että muistutit harakoiden paratiisista! ;D

    Anna palaa, peipee! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sun kyllä tarttee Eve lähtee sinne! Ota lompsa mukaan... <3

      Poista
  3. Kävin samaisella osastolla (treella) ihailemassa ja fiilistelemässä.
    Olen päättänyt, että tämä joulu ja joulun koristeet ovat country-tyyliin, mutta ripaus minusta tykkää blingistä tosi paljon!

    Minäkään en viettänyt viime joulua lainkaan, joten tänä jouluna aion toteuttaa kaikki mahdolliset kliseet :D

    Iloista joulunaikaa, Nipsu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Micu!
      Samalla osastolla (ja samassa cityssä) ollaan siis oltu hykertelemässä :) Meillä on siis kaikki oikeus nyt nauttia, kun sullakin meni viime joulu yhtä heikosti kun mulla (ainakin noin joulullisesti) :)

      Poista
  4. Kaksi vuotta sitten sanoin silloin 6v tytölleni, että nyt tulet näkemään jotain aivan käsittämättömän hienoa. Menimme Stockan joulukrääsäosastolle. Olimme siellä varmaan yli tunnin, kilpaa hiplasimme kaikkea kimaltelevaa. Tyttö muistelee vieläkin tuota - taidamme ottaa uusiksi tänä vuonna :-) Maailmaa voi pelastaa muullakin tavalla - ja yleensä ei voi pelastaa. Mietipä vaikka, jos jalkapallo-ottelut kiellettäisiin: kuinka monta muovista oluttuoppia ja nakkimakkarakäärettä ym. ym. maailmassa olisi vähemmän. Sen rinnalla jotkut joulukoristeet ovat pikku harmi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai hitsi, sähän sen sanoit! Otan lapsen mukaan ja molemmat saa valita esim. kaks koristetta! Sittenhän mulla olis jo neljä lisää :)
      Ja kiitos jalkapallo -vinkistä, todella avaa silmät tuollainen! Sitä paitsi, ne tuopit ja muut menee roskiin ja kuorruttaa heti maapallon tuskaa. Mulla nää säilyy loppu elämän ja kauneimmat voi vielä pistää samaan lootaan mun kanssa!

      Poista
  5. Eikö edes yhden kerran vuodessa voisi olla turhamainen? Minä ainakin tulen kaveriksi!

    VastaaPoista
  6. Tää oli just hyvin kirjotettu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noudata sä kans tätä, äläkä enää hommaile niitä rautaisia pikkutaloja :D Alat nyt satsaan kato palloihin!

      Poista
  7. Mä ymmärrän täysin sun pointtisi kirjoutuksessa. Itse ostan kiiltävää uutta krääsää sekä arkartelun vanhasta uutta. Molemmista saan paljon iloa. Joulu on vain kerran vuodessa nauttikaamme siitä kukin omalla tavallamme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin Sanna :)
      Yritämme pitää siis homman jonkunlaisessa balanssissa!

      Poista
  8. Olin tuolla samaisessa paikassa tänään lapsosten kanssa. Piti mennä palauttamaan huonoksi mennyt paita, mutta neiti 4v keksi kysyä, että mentäiskö ostamaan samalla perinteiset joulukoristeet. Ei muuten tarttenut kahta kertaa houkutella! Meillä on vuosittaisena perinteenä mennä tuolle osastolle valitsemaan jokaiselle yksi koriste. Tänä vuonna tulikin jo kuusi - joista kallein on jo tietty p-päreinä. Vauvalle oli pakko ostaa sellainen First christmas -keinuheppa ja tämä samainen innostunut 4v sen kohnotuksissaan sitten rikkoikin. Että huomenna käy tieni uudelleen sinne osastolle tekemään paikkausostoksia. Kummitytöllesi oli tänä vuonna vaihtoehtoina esittelemäsi balleriina tai pinkki timangiperhonen. Päädyttiin timanttiperhoseen. Voi olla kuitenkin, että ballerina lähtee vielä huomenna mukaan, kun vauva tarvitsee uuden koristeensa. Mutta toi paikka on mahtava! Ja meidän kuusi muutaman vuoden päästä kuin kanssasisarensa Atlantin toiselta puolen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olisin ottanut sen timanttiperhosen! Juuri tänään siellä vielä kävin ja ihailin sitä timangiperhosta :) Siinä oli osastonhoitaja vieressä, puhui (ilmeisesti) jollekin tavarantoimittajalle ja kuulosti pahasti siltä, että osa helyistä on vielä tulematta!!! IIIK!
      Teidän joulukuusi on kahden vuoden päästä Mansen (ellei jopa Pirkanmaan) komein, se täytyy kyllä sitten nähdä!! Meillä vielä vähän maltillisemmin, mutta tää on mun ensimmäinen joulukuusi omassa kodissa ikinä (ei lasketa tietty sitä, kun asu porukoilla...) ! JIPII!

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!