sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ilo ja onni

IHANA PÄIVÄ!

Otin oikeudet tunnelmavalojen virittelyyn omiin käsiin... Mies ei moista ymmärtänyt lainkaan, mutta puoliksi salaa aloin niitä virittelemään, enkä voisi olla tyytyväisempi, tosi kauniit ovat!
Viime vuonnahan en joulua laittanut vuokraboxiin ollenkaan, oikein ahdisti kaikki kauniit kodit (ja blogit) kun itsellä ei ollut fiilistä sitten lainkaan... Tänä vuonna -uudessa kodissa- tilanne on ihan eri! Hypistelen jo kaikkea hopeaa ja timanttikimallusta silmät kiiluen.

Ostin Plantsusta jopa jouluruusun! Joka kuulemma kukkii 4-6 viikkoa ja sen voisi myös pakkasten mentyä istuttaa maahan, jolloin siitä tulee monivuotinen perenna. Kenelläkään kokemusta siitä? Mitä teen tuolle nyt siihen asti kun kevät tulee, jahka se on kukkinut...?

Mahtavinta tässä päivässä oli kuitenkin ensimmäinen kerta omassa saunassa! Tulin sieltä hetki sitten ja voi video, mitkä löylyt!!! Ihanaa, omassa kodissa saunominen on ehkä parasta ever. Tätä kannatti odottaa. 

8 kommenttia:

 1. Oma sauna on minulle myös tosi tärkeä paikka. Muistan tunteen kun pääsimme kotimme remontoituun saunaan ensi kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketakaikkisen ihana fiilis tuli kyllä. Nyt täällä on melki kaikki :) Uskomatonta, miten pystyttiin oleen melki puoli vuotta ilman, vaikka ollaan tosi kovia löylyttelijöitä pienintä myöden!

   Poista
 2. Mulla ei oo pienintäkään hajua noista kukkasista, varsinkaan mitä tulee ulos istutettaviin. sisäkukat saan pysymään hengissä jollain ihmeen konstilla, mutta ulkona ei kasva rikkaruohoa kummemmat. Toivottavasti löydät vastauksen, nätti on kukka!

  Oih, oon pikkuriikkisen kade omassa saunassa saunomisesta, mutta elättelen toiveita että 2,5 viikon päästä mekin päästään omaan puusaunaan - vihdoin ja viimein! Sitä ennen pitäis vaan talon valmistua (pian, pian), lopputarkastuksen mennä läpi, pakata, muuttaa ja purkaakin jotain kamoja... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillä on kiireiset ajat menossa siellä, miljoonat tsempit!! Toi vika rutistus oli meillä ainakin ihan kamalaa, mut SITTEN kun pääsi muuttaan ja luopui (ja siivosi) vuokrakämpästä niin alkoi hiljalleen helpottaan :) Mutta kyllä sitä hommaa on edelleen kaiken näköistä koko ajan :)

   Poista
 3. Mä niin tiedän ton saunomisen autuuden - me asuttiin vielä 9 kk ennen saunan valmistumista, mutta kyllä oli sit löylyt makiat!
  SÖpöt jouluvalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä pikkusen vajaa puoli vuotta meni ilman saunaa.. Jotenkin siihen (saunattomuuteen) tottui vaikka ollaan koko lössi niin kovia saunomaan.. Istuttiin lauteilla ja kaikkia vaan naurattti!

   Poista
 4. Kivat nuo valosi, tuovat tunnelmaa. Ja jouluruusunkin jo löysit, taidampa käydä mäkin ostamassa. En ole koskaan sisällä saanut niitä pitkään menestyyn, mutta jos puutarhassa on maa sulaa niin voisin sinne siirtää joulun jälkeen. Siellä on kolme uutta jouluruusua kasvamassa jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirkko! Mukava kuulla jouluruusuistasi, pistän sitten omanikin maahan :) Ja käy ihmeessä jo hakemassa, se on niin nätti ja jotenkin herkkis½!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!