torstai 15. marraskuuta 2012

Mörkhet - Pimeys


Melkein on alkanut ahdistaan tämä pimeys... Kesällä mietin, että mitenköhän se pimeys täällä maaseudulla menee. No ei mene! Koska kaupungissakin on pimeä, mutta siellä on sentään taloissa ja tielampuissa valot. Täällä ei ole edes katuvaloja! Tai on ihan pikkusen, mutta hyvin pienellä pätkällä... 

Olen aina kehuskellut, että minä tyttö tykkään kaikista vuodenajoista. En ehkä tykkää enää, ainakaan lumettomasta marraskuusta. Olen viritellyt kaikki liikenevät valosarjat huusholliin, kuvassa on nyt meidän kodinhoitohuoneen ikkuna. Nyt tanssin lumisadetanssia, että saataisiin hieman valoa pimeään. Tulin juuri Bossen kans lenkiltä ulkona ja oltiin aikamoinen valonäky; heijastinliivit (molemmilla), mulla punteissa heijastimet ja otsassa otsalamppu. Silti tuntui, että maa meidät nielee. Bosse nieleskeli varmaan muutenkin, sille kun on ostettu pinkki heijastinliivi. 

On ollut niin siipi maassa, etten ole edes kutonut, ainakaan paljoa. Pikkusen, mutta en kovasti. Saunonut olen, joka ilta, se vasta on ihanaa. Ja ihanaa on myös se, että tämä koti on valmis ja kaunis, koska tasan vuosi sitten näytti tältä:


Ja nyt näyttää tismallaan sama kohta tältä:


6 kommenttia:

 1. Mä tykkään edelleen kaikista vuodenajoista ja mun on lisäks "pakko" tykätä marraskuusta,se kun on tytön syntymäkuukausi MUTTA tänä syksynä tää pimeys on ottanu kovemmille kuin koskaan ennen ja me sentään asutaan "valaistulla" alueella...Taidan siis yhtyä sun lumisadetanssiis;D
  Ja kyllä vain oon samaa mieltä,teillä on todella,todella kaunis koti,vieläpä ihan itte rakennettu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin musta tuntuu, että kaikilla muillakin ottaa nyt aivoon tämä marraskuu! No, onneksi se kohta loppuu :)

   Poista
 2. Ai että ihana kattoa tätä nykyistä... :) Paljo kynttilöitä ja tunnelmavaloja vain ympäriinsä. Ja tähdet näkyy ulkona puolet paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Kiinnitin kyllä lenkillä huomion just siihen tähtitaivaaseen, se todellakin näkyy täällä upeammin :)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää kotinne!!
  Tiiätkö, tämä syksy on ottanut jotenkin koville miullakin. Tässä on ollut pientä murhetta, eikä tämä synkkä vuodenaika auta mielialaan yhtään..
  Ei muuta kun valoja ja kynttilöitä kehiin. Ja sitä lumisadetanssia!!
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Samoin sinulle, hyvää viikonloppua ja iloa ja sita valoa sinulle muutenkin :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!