sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Erään tuolin tarina


Erään tuolin tarina alkoi aika lailla vuosi sitten. Löysin huuto.netistä tälläisen jättinojatuolin 50 eurolla. Se sijaitsi omalla kylällä ja hakukin järjestyi hyvin, niin ostaa päräytin sen silmääkään räpäyttämättä. Kyllähän tuo punainenkin aikas mansikka olisi ollut, mutta tiesin heti, että tuo päätyy verhoilijan käsittelyyn. Kuvaa en siinä hässäkässä ehtinyt ottamaan, mutta olin säästänyt tän alkuperäisen ostoilmoituksen kuvan. Tää on sellainen buffalo -nojatuoli, jota ainakin Kodin 1 myy, hinta on alkaen n. 800 eur luokkaa, riippuen verhoilusta.

Pari viikkoa sitten tuoli saapui kotiin uudelleen laitettuna. Se on päällystetty samalla Lauritzonin kankaalla, kun nuo kaksi perintönojatuoliakin. Tuolissa on ihana löhötä, ainoa miinuspuoli on, että ei siinä löhöä kun yksi kerrallaan. Ellei sitten ole juuri tosi rakastunut pari, silloin siinä voi istua kaksinkin ihan vieri vieressä :)Piti vielä laittaa todistusaineistoa tuosta viikko sitten saamasta Atsaleasta. En tiedä, missä ydinvoimalassa se on kasvatettu tai mitä hormoonia siihen on suihkutettu, sillä se on aivan valtava!


Leppoisaa ensimmäistä adventtia!

6 kommenttia:

 1. Onpahan siisti tuoli uudella verhoilulla - kyllä kannatti! Ja tuo kukka on kyllä kans melkosen hieno :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peppisein! Tykkään kans, sopii tilaan tämä :) Kukka on ihmeellinen, en ole moista aiemmin nähnyt!

   Poista
 2. Tuohon komeuteen mahtuu joulupukki peruuttamaan juuri sopivasti:) Leppoisaa adventtia Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Hyvä Mieli! No mahtuisi joo, mutta meillä on pikku probleemi sen pukkihomman kans, kun tuntuu, ettei kylältä sellaista löydy! Mutta i´ll kee looking :)

   Poista
 3. Makee tuoli! Näyttää tosi upeelta :) Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :) Samoin sinne, tunnelmallista joulukuuta. Kuvistasi päätellen siellä todella on tunnelmaa :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!