keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Kiristää

Viikko on ehtinyt puoleen ja pienoista kiristelyä ilmassa... Toivottavasti helpottaisi loppuviikkoa kohti. Kirvellyt on mm. alla olevat asiat:

* hammaslääkärimaksut
* hammaslääkärin ihan turha toimistomaksu 13,50 eur (varsinkin kun käyntejä on useasti)
* hampaat ylipäänsä
* kun toiselle kumartaa, niin toisille pyllistää - miten olla tasapuolinen joka suuntaan ? muutenkin tuntuu, että multa odotetaan joskus ihan liikoja
* kiukkuiset ihmiset, jos itsellä on ongelmaa, miksi se täytyy yrittää tartuttaa muihin
* aurausasiat (homma delegoitu miehelle, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan...)
* auto, jossa on renkaat ovat kottikärryn pyörän luokkaa
* meidän työhuone, tilaan kohta jonkun suunnittelijan tekemään siitä toimivan (huom! sen piti olla alunperin mun työhuone, mutta miehelle meni puolet tilasta, taidan ottaa asian illalla puheeksi, taas)

Olen myös tänä aamuna miettinyt, että olisi ihanaa katsoa joku Rober Redford -leffa. Muutenkin mietin, että se on ihana karismakasa. Näissä kuvissa ja tunnelmissa jaksan taas hetken.2 kommenttia:

 1. Eilen tuli Minun Afrikkani töllöstä ja aina jään sitä katsomaan. Onhan tuo Robert Redford leffassa upea, mutta ei jää Meryl Streep varjoon. Ihanaa, että tuollainen parivaljakko on saatu valkokankaalle.

  t. Karen Blix

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dear Karen :) Se on niin niin niin ihana leffa. Mulla dvd:nä ja ihan säännöllisesti täytyy katsoa "let it flow, let it flow"... Meryl on siinä niin mahtava myös ja tulee oikein kylmät väreet kun mietinkin sitä yhteistyötä! Puhut täyttä asiaa!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!