sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kirppikseltä

Jo jokunen aika sitten meille kotiutui tämä tumma heppa. Nimeä sille ei saatu päätettyä sitten millään, vaikka kuinka yritettiin... Sen lapsi sanoi heti, että tämä on poika heppa. Se on niin tärkeä eläin, että se on nukkunut lapsen sängyssä joka yö ja se otetaan mukaan jos lähdetään yökyläreissuun. 
No, eilen kohtissa kävi hillitön munkki kun löysimme sille kaverin, tyttökaverin! Ja nämä molemmat nimettiin saman tien, ne ovat nyt Johanna ja Juho. Molemmat maksoivat 6 eur. Nyt on pedissä hieman ahtaan puoleista kun nämä molemmat siellä punkkaavat. Ei kuulemma lasta haittaa. 
Ilmoitti eilen, jopa haluavansa oman hevosen "tohon pihalle". Sain puhuttua ympäri, että jos käytäis tuossa läheisellä tallilla tekemässä ensi kesänä vähän tuttavuutta jonkun ponin kanssa ennen kun rysäytetään sellainen tuohon pihalle... Sekin kuulemma sopii. Saas nähdä, muistetaanko tätä ensi kesänä...


Muutenkin löytyi pikkujuttuja, jotka tässä alla. Lasten lasit oli kiva löytö, koska meillä on näitä samoja ollut ja niitä hajoilee tasaisin väliajoin... Värityskirjoja kuluu hurjaa vauhtia ja nyt on alkaneet Barbieleikit toden teolla... Harmittaa pirusti kun aikoinaan annoin omat barbini pois, niitä oli aika läjä vaatteineen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät viestiä!