keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lahjasukat

Viime viikkoina (= joulun jälkeen) on kudinpuikot kilisseet kivasti. Olen valmistanut piiitkästä aikaa taas sukkia, nämä nyt esittelyssä olevat menevät lahjaksi, kerron siitä tarkemmin myöhemmin... Molempiin on käytetty Novitan "Ilona" lankaa ja mallit ovat hyvin perusperus. Olin ihan varma, että tuo pinkki olisi riittänyt kahteen sukkaan, toisin kuitenkin kävi... Eikä mulla tietenkään ollut sitä enää lisää kun viime metreillä alkoi tuskanhiki kihoamaan pintaan, että piisaako... Olen langanostokiellossa, joten tuli inprovisoitua. Toivottavasti saaja tykkää.

Vielä ehdit osallistua arvontaan, klik. Olen ollut niin otettu ja iloissani vastauksistanne, että jokaisen kohdalla olen miettinyt, että mitä kivaa just tämän vastaajan laatikkoon keksisin! On ehkä pakko kehitellä joku lohdutuspalkintosysteemi :) Kiitos viesteistänne!

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat nuo vaalenpunaiset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu! Munkin mielestä herkku väri :)

   Poista
 2. Voi kun ihanat harmaat sukat:)
  Täällä yritetään parannella jo kuukauden riesana ollutta yskää minkäs muunkaan avulla kuin ihanien blogien äärellä ja Ventoline Diskusin avulla, jota meillä täällä kotona kutsutaan "mummo"lääkkeeksi:]
  T.vihreä tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vihreä tyttö :) Luulis lunssan paranevan noilla tropeilla!

   Poista
 3. Tosi suloiset tuli sukista. Itseasiassa tosi hauska tuo harmaa sukan kärki vain toisessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Mua ei itseäni haittaa tuo, tuopahan hieman "särmää" muutoin niin söpöön sukkaan! Mietin kyllä, että olisko pitäny purkaa tuosta eka valmistuneesta ja sitten tehdä molempiin sama, mutta laiskuus voitti :) Ja hyvä niin!

   Poista
 4. Tosi kauniita molemmat,vaaleanpunaiset vähän ku sellaset "opetussukat",siis siihen tarkoitukseen että kumpi on oikea ja kumpi vasen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetussukat :D Tää saaja on kyllä jo yli kolmekymppinen ja luultavasti jo tietää oikean ja vasurin eron, mutta vaikka vanhuudenpäivien varalle, jos sattuis aivot tekeen tepposen :)

   Poista
 5. Sukat on ihanat - kiitos! Tällä hetkellä tosiaan erotan oikean ja vasemman, mutta dementian iskiessä on hyvä olla eriparisukat ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!