keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Loytyi viimein...

Mutta kuinkas sitten kävikään?
Oli Kontin setä laittanut pohjaan hieman liian suolaisen hintalapun. Jäi hyllyyn.

Olen jo pitkään etsinyt tälläistä isoa, vanhaa, laakeaa lasiastiaa. Etsintä jatkuu edelleen. Ei edes harmita, pisti vain kiukuksi tuo hinta. Vaikka olisi ollut puolet vähemmän, en ehkä siltikään olisi ottanut. 
Vai olisko pitänyt tuo pyydetty 63 euroa tuosta pulittaa? Hohhoijaa...

8 kommenttia:

 1. Voi ei! Mä jo ajattelin, et nyt on käynyt tuuri. Olen nimittäin etsinyt samanlaista jo pitkään, sitä kuitenkaan löytämättä. Mutta noin paljoa en kyllä minäään maksais! Etsintä jatkukoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käynyt munkki :) Kaunis ja tosi hyvässä kunnossa tuo oli. Mutta kuitenki, törkeä hinta!

   Poista
 2. Meidän kontin setä laittaa yhtä suolaisia hintoja kuin teidän:D
  Minäkin tuollaista hingun mutta (hinta)rajansa se on hinguillakin:O
  Usko pois,kyllä me omiimme vielä törmätään:)

  VastaaPoista
 3. Auts. Kontin sedillä on näköjään tapana hinnoitella suolaisesti kaikkialla. Auts, mikä hinta.

  VastaaPoista
 4. Karsea hinta! Niiinkuin monesti kirppareilla. Mutta sitä virttähän minä olen tainnut veisata jo aiemminkin. Minä en vaan tajua miksi kirppareilla pyydetän yleens monia kymppejä jostain tuotteista, minun kipuraja menee nykyisin kirpparilla muutamien eurojen ostoksissa tai sitten jos maksan kympin tai kaksi täytyy olla ihan extra jymy löytö!

  VastaaPoista
 5. Jostain syystä taaskaan kommentointi ein onnistu erikseen, murrr!
  Mutta siis, suolainen hinta oli! Kontissa toi hinnoittelu on useimmiten ihan suolaista näiden tutumpien merkkien kanssa. Mutta ei se Kontin setäkään kaikkea tiedä! Joskus nimittäin voi tehdä hyviä löytöjä merkeistä, jotka eivät ole Kontin sedälle niin tuttuja. Kuten esim. ne Riedelin valkkarilasit tai juuri ostin Ticketin tuulitakin lapselle 3 eurolla. Ja säkäähän se siellä on, niinkuin kirpuilla yleensä. Mielenkiinnosta käyn kyllä kytiksellä tuolla, et kuinka kauan tää siellä on!

  VastaaPoista
 6. Ihan järjetön hinta, ei tuollaista kukaan osta. Vai ostaako? Ehkä sellainen, jolla ei rahalla niin ole väliä. Totta tuo valitettavasti on, että Konteissa usein hinnat on aika pilvissä, suorastaan ryöstöhinnoittelua. Siellä voi harvemmin edes tehdä löytöjä. Parhaat löydöt teen itse ainakin edelleen ihan taviskirppareilla. Ja ainakaan meidän paikallisessa Fidassa ei ole noin hurjat hinnoittelut. :)

  Tää Annen tekemä löytö Kontista oli kuitenkin aikas hyvä: :D
  http://piompublogi.blogspot.fi/2013/01/arabian-pikkumyy-loyto.html

  VastaaPoista
 7. Uskomaton hinta! Löysin saman lasipurkin pari vk sitten kirpparilta hintaan 20e... ja vielä hetken mietin että otanko..laitoin sisälle valosarjan, tosi kivan näkönen lattialla! Toivotaan, että löydät halvemmalla.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!