lauantai 5. tammikuuta 2013

Ohi on!

Joulu nimittäin, ainakin meidän huushollista! Tänään riisuin kuusen, se oli sinänsä sääli, koska kuusi oli mielettömän upea edelleen! Mutta jotenkin se ei enää tuntunut kivalta, joten timantit ja pallerot pakettiin ja kuusi pihalle. (Se on nyt muuten meidän terassilla, pitäiskö pistää siihen valot?)

Yhtä joulua varten hankittua en kylläkään ole heittänyt pois: muistatteko tuon pikkukuusen? No, se pukkaa uutta vihreää siihen malliin, että se istutetaan kunniapaikalle johonkin päin nurmikkoa heti kun maa sulaa. En olis uskonut, että se noin villiintyy!

Kuvat ovat meidän kirjastohuoneen kirjahyllyn päältä. Huomaatte varmaan tuon ihanan hevosen? Se on ranskalaista taidetta, kipsiteos, tarkka kopio Napoleonin ratsusta. Tosi arvokas ja sen vuoksi pikkukäsien ulottumattomissa ja vain katsottavana. Ja paskanmarjat, se on Tuurin kyläkaupasta, maksoi 12 eur *kihihihikihihih*. Mutta hieno se on, harmittaa kun en ostanut kahta! Isossa lasivaasissa on ollut jouluvaloja, nyt siihen on laitettu kuivakukka ruukkuineen.


Ja jotain vielä on joulusta muutakin jäljellä! Joulua edeltävänä sunnuntaina sain kimpun pinkkejä ruusuja. Nyt alkaa olemaan jo siinä hilkulla, että pitäisikö luovuttaa... Toisaalta, näissä elämänsä viimemetreillä olevissa kukissa on jotain todella kaunista! Kiitos vain Pirjolle, nämä ovat olleet pitkäaikainen ilo!


Enkä minä ole arvontaakaan unohtanut, se kyllä julkaistaan ihan näillä näppäimillä :)

5 kommenttia:

 1. Hihihih, sain hyvät hevosennaurut :D ihana!
  Magee vihree muuten puskee kuusen kärjistä - taitaa olla kevät!

  VastaaPoista
 2. Kyllä, uskotaan niin, että kevät on tulossa ihan kulman takana :) Tuo on kyllä ihana vihreä, lupaus tulevasta!

  VastaaPoista
 3. Voi ärsytys ja ihan kamalaa, kun luin sun pstauksia läpi ja siellä oli se Hemuli juttu. Katsoin myös taaksepäin ja olin kommentoinut sitä suloista Hemuli juttua! Kuka voi olla noin veemäinen, että kusetti :( En tykkää yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se Anne! Se oli niin arsesta koko homma, mulla oli sen vuoks pari päivää ihan siipi maassa kun suomeksi sanottuna vitutti niin paljon... Noh, jätin sen taakseni ja lopetin (melkein) good willin siihen. Kävipähän kävijälaskuri pari päivää ihan tulipunaisena kun se mun postaus oli linkitetty jollekin fb:n keskustelupalstalle...

   Poista
 4. Hauska kuusi! :D

  Me ollaan joka joulu tökätty joulukuusi hankeen lintujen ruokintapaikan viereen. On meillä siinä pari muutakin kuusta. Niistä tulee sellainen kiva pieni tekometsä keskelle pihaa, niin uskaltaa aremmat linnutkin tulla ruokailemaan, kun on hieman suojaisempaa. Juuri katselin naapurin hangessa olevaa kuusta, jos senkin saisin... ;D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!