sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Hola!

Ensinnäkin kiitos viime viikon postauksien vastaajille :) Ne ovat olleet ajastettuja postauksia, Nipsu on nimittäin ollut ulkomailla, oikein Kanariansaarilla! Kyllä taas tuntuu oma koti kivalta, kun on viikon asunut "neljän tähden hotellissa". Minkähälainen se kahden tähden hotelli olisi ollut...? Ihan olis noissa tähtiluokituksissa tarkistettavaa... Tai sitten se on vain etelässä tuollaista, kyllähän se minun pitäisi Italiassa muinoin asuneena tietää.

Tein teille aakkoset mun viikon lomasta, lukekaa jos jaksatte :)

A - auvo, avioliitto
Tajuttiin rakentajan kanssa autossa kotimatkalla, ettei tapeltu kertaakaan! Ei edes nahistu. Oltiin molemmat ihan ällikällä lyötyjä. Ollaan oltu jo jokunen vuosi naimisissa, mutta häämatka on jäänyt tekemättä. Olkoon tämä nyt ollut se.

B - biksut
Miestä hävetti kun mulla ei ollut bikinejä. Mua olis hävettänyt jos mulla oli ollut bikinit. Toisaalta, kyllä siellä kaikenlaista biksuvartaloa oli, joten loppulomasta olisin ihan hyvin jo voinut bikinit ostaa.

C - Carina
Mieleen jäi mies, joka rintaan oli tatuoitu sellainen iso sydän, jonka sisällä luki "Carina". Taitaa olla tosirakkautta... Muutenkin ihan joka toisella about kolmekymppisellä oli joku tatuointi, toisilla isompia ja toisilla pienempiä. Oltiin ihan poikkeuspari, kun meillä ei kummallakaan ole tatuointeja (eikä tule).

D - vitamiini
Hätkähdin puolessa välissä matkaa, että meille ei tullut D-vitaminipurkkia mukaan. Sitten tajusin, että ehkäpä luonto hoitaa tämän asian itsestään.

E -Elizabeth Taylor
Mieleeni jäi HKI-Vantaan lentokentällä kuvakollaasi, ilmeisesti Finnairin historiasta. Siellä oli koneeseen menossa tai koneesta tulossa mm. Kekkonen, Armi Kuusela ja Elizabeth Taylor. ET oli siinä vaiheessa jo hieman sen näköinen, että drinkki oli maistunut.. En tiennytkään, että hän on ollut joskus Suomessa.
(kuva oli samaa sarjaa kuin tämä, tämä kuva lainattu MTV3 sivulta, siellä oli enemmänkin tietoja ET:n vierailusta vuodelta 1975... Lisää voit lukea tästä, klik)

F - facebookiton viikko
Ainakin melkein. Mulle ennätyksellistä...

G - gravid (eli "raskaana" på svenska)
Siellä tuntui ihan joka toinen nainen olevan raskaana.

H - Hello Kitty
Siihen hahmoon ei voi olla törmäämättä, menee sitten minne vain. Uikkareita, laukkuja, paitoja, juomia... you name it! Hellon Kittyn keksiä todellakin nauraa matkalla pankkiin.

I - Ilmassa
Aina se lentäminen jännittää ja vähän pelottaa, lentäminen. En vain voi tajuta, miten se pysyy siellä ilmassa, kun siellä on niin paljon ihmisiäkin ja kaikilla painavat laukut.

J - juoma
Täysihoidossa ruokien yhteydessä juomaa sai niin paljon kun halusi. Alkuviikosta se hanavalkkari oli hyvää. Loppuviikosta sitä join jo hieman hampaat irvessä, mutta join kuitenkin. Ei sitä jokapäiväistä, samaa buffetpöytää olisi selvinpäin kukaan kestänytkään...

K - kirja
Sain nyt vasta luettua Sofi Oksasen uusimman. Tiedättekö sen tunteen, kun kirja on lopussa ja menee kylmät väreet? Tässä kirjassa tuli ne. Miehen lukemista on tämä toinen... Minun pitäisi se kuulemma kanssa lukea.

L - letit
Lapsi halusi väen vängällä pikkuletit. Kaikilla muillakin pikkutytöillä näkyi olevan... Niiden tekeminen sattui pirusti tuohon pieneen päähän, mutta lapsi kesti sen hammasta purren ja tuskailulla. Letit on vieläkin päässä ja niillä mennään huomenna hoitoon, naturalmente.

M - Max
Bamseklubin hassu tanskalainen setä. Siitä tuli lapsen suosikki, vaikka se ensin olikin vähän outo ja hassutteli kuulemma ihan liikaa. Meillä on lähipiirissäkin yks ihana Max.

N - napero
En enää ihmettele, miksi hotelleja ja lomamatkoja jaetaan yhä enemmän aikuisten lomakohteisiin ja lapsikohteisiin... Tuolla oli lapsia niin paljon ja ihan kamala hässäkkä aina ravintoloissa ja aamiaisella. En yhtään ihmettele, jos aikuinen pariskunta haluaa hieman rauhaa...

O - oma koti
Ennen matkaa tuntui jotenkin ihan hurjalta, että tämä oma koti on täällä ihan yksin, yötä päivää kokonaisen viikon! Kuinka yksinäistä sillä onkaan.. Samoin kotiin tullessa oman kodin merkitys nousee aina huippuunsa.. Oma veski, oma suihku, oma sänky, oma jääkaappi. Oma kaikki.
(tässä kuvassa meidän OMA makkari 18.2 2012)

P - Pamse
B:n ollessa jo varattu (ja olisin halunnut laittaa siihen Bossenkin..) P on nyt Pamse ja Pamseklubi. Kivaa ohjelmaa lapsille, aikuisille parin tunnin paussi tehdä jotain omaa. Myös iltaisin oli paljon just tätä Pamseohjelmaa. Meillä suomessa tää ei taida olla ihan niin suosittu kuin ruotsalaisille (joita oli kohteessa suurin osa).

Q -
Eihän tähän ikinä kukaan mitään keksi. Queen on hieno orkesteri, muttei se liity mitenkään meidän matkaan.

R - Robert Redford
Näin yksi yö unta, että RR oli tullut samaan lomakohteeseen ja halusi mennä mun kanssa kalastuskurssille. Sillä oli huppari ja lippis ja nahkatakki!

S - Solsidan
Koska ruotsalaisia oli varmaan 80% porukasta, olo oli kuin päättymättömässä Solsidanin jaksossa!

T - tuuli
Puolet viikosta tuuli niin, että lähti tukka päästä ja drinkki kädestä. Siis tuuli todella paljon. Oli oikein netistä pakko katsoa yhden päivän säätiedot jälkikäteen, tuuli oli ollut 40 m/s. Loppuviikosta tuuli vain about 20 m/s, se tuntui ihanan leppoisalta sen puhurin jälkeen (vaikka kyllä siinäkin helma lepatti...)
(Mulla on tässä kuvassa mekko, joka on normaalisti tohon polven korkeudelle. Pakarat vain vilkkui kun tuuli sitä pyöritti...)

U - uni
Nukuttiin joka yö hyvin, melki 10 tuntia. Olen onnekas, omaan hyvät unilahjat. Nukun vieraassakin pedissä ja paikassa hyvin.

V - vesi
Join ihan liian vähän vettä viikon aikana.  Lentokoneessa vesi maksoi 2 eur ja on häpeä, ettei näillä lomalennoilla saa edes vettä ilmaiseksi! Halpislentoyhtiöt ymmärrän, koska niissä se lento on niin naurettavan vähän. Mutta nää lomalennot (ja lomapaketit) nyt niin halpoja edes ole...

(jätän tässä kohtaa pois ne ärsyttävät aakkoset)

Y - ylläpito
Täysihoito kokonainen viikko. Pari ensimmäistä päivää jaksoin ihastella lounaalla ja päivällisellä kaikkia niitä erilaisia kaloja ja salaattipöytää. Julistin, että nyt pojat syödään terveellisesti. Kolmantena päivänä alkoi jo närästämään. Neljäntenä päivänä oli pakko päästä toiseen ravinteliin pizzalle ja loppuviikko vedettiin sinnillä täysihoidossa ja osin ravintolassa, verenmaku suussa. Kotona tein heti nakkisoppaa. Huomenna teen makaronilaatikkoa.

Ä - äiti
Äitiä huudettiin moneen otteeseen ja monilla eri kielillä. Äitille suututaan kun ei saada vielä yhtä jätskiä tai äiti pakoittaa hetkeksi lämmittelemään altaasta, äiti se on lapselle ihana asia.

Ö - örvellys
Tai lähinnä sen puuttumien. Vaikka kaikilla oli mahdollisuus juoda lähes koko ajan, en nähnyt humalaisia ollenkaan! Toki sekin vaikuttaa, että olimme niin perhekohteessa kun olla vain ja voi, että pahimmat juhlijat olivat toisissa paikoissa. Mutta kuitenkin. Minulla on ollut hieman eri käsitys Kanarian lomakohteista ja hyvä näin!


*****

Ps. Tein muuten ihan jäätävän kuvakollaasin mun päivän asuista, kiinnostaisko nähdä?







16 kommenttia:

  1. Tottakai kiinnostaa kaikki kuvitukset :) Kiva lomareferointi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taikku! Luin muuuten sun postauksen käsikorusta näin jälkeenpäin... Törkeetä. Mutta kai tuolla sitten kaikenlaista huijaria on, jotka on vaikuttanut siihen, miten meitä rehellisiä kohdellaan! Olen kans maailman huonoin reklamoija!

      Poista
  2. Mahtava matkakertomus! Oliko siellä samat eväät joka päivä?
    Päivä nasut kiinnostaa tietysti, anna palaa!

    Mahtava tuo lettikuva!
    Welcome back. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitsa eve! No aika samaa kyllä joka päivä oli! Saattoi kala vaihdella ja eri lihavaihtoehtoja, mutta samalta maistui... oikein ahdistaa kun mietinkin!

      Poista
  3. Kuulostaa loistavalta! Voi pientä! Ja jaksoi istua tuossa tuolissa tuon ilmeen kanssa? Sitkeä sissi! Kuvia tulemaan vaan!!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä se siinä hieman venkoili, mutta kun koko ajan kehuin, että upeet on tulossa niin kyllä se hyvin jakso :) Uskon kyllä, että se hieman kiristi päänahkaa...

      Poista
  4. Ihanasti kerrottu lomasta! Me ollaan koluttu kans noi liki kaikki Kanariansaaret; loistavia lomakohteita lasten kanssa :) Ja ah, monta niin tuttua juttua heti Aasta alkaen... Ja muutens, se kun näkee kaikkialla vaan raskaanaolevia on varma merkki vauvakuumeesta ;) Lisää kuvia vaan, kiitos!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos riihelmi! Olen joskus ollut Lanzarotella aiemmin ja nyt sitten tämä. Lapsiahan tuossa kohteessa oli ajateltu ja helpottaahan se itseäkin, kun perheen pienin viihtyy!

      Poista
  5. Hurrrmaava matkakertomus, sitä oli mukava lukea;) Juu, halutaan nähdä kuvakollaasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla Hyvä Mieli! Täytyy pistää asukooste :)

      Poista
  6. Hola-hola hauska matkakertomus ja aikas ihanaa tommonen reissu - tietysti asut kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito Peppi :) Katkaisihan se kivasti tåmän pitkän kevään... Oli ilo huomata, että viikossa päivä on pidennyt jo hurjasti! Tosin vieläkin on aivan liian pimeää koko ajan...

      Poista
  7. Hauska postaus! Luin hymy huulilla A:sta Ö:hön.

    VastaaPoista
  8. Kiitos Hanna Riikka :)Nyt laitoin asut eetteriin!

    VastaaPoista
  9. Mars Nipsu bikinikauppaan! Sulla on niin hyvä kroppa, että ilman muuta :) Mä jos vedän uikkarin päälle ni huhuh sitä näkyä. Mulla tosin tuo rintavarustus niin pieni, että ei jää mitään jäljelle kun uikkari litistää ;) T. Bikin-friikki

    VastaaPoista

Kiva kun jätät viestiä!