lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kukkuu!


Mies sanoi äsken soffalla: "sä et ole vieläkään päivittänyt sun blogia, mitähän sun lukijatkin nyt ajattelee!"

No, mitä te ajattelette?

Täällä ollaan oltu reilu viikko influenssan kourissa, erinäisillä kokoonpanoilla vaihtelevasti, mutta kaikki se on kiertänyt. Jopa bloggaaminen on tuntunut vaivalloiselta, juuri ja juuri jaksanut lukea muiden postauksia. Että voikin viedä mehut muijasta sairastaminen!

Koiran kanssa lenkkeillessä ei mene hyvin näin kolmantenakaan päivänä.. Tavallinen 3km pikkulenkki; minä puuskutan kun höyryveturi, soijaa pukkaa niin pirusti selkää pitkin ja pyörryttää. Koskahan tässä tohtisi oikein jumppasaliin itsensä venyttää... juhannuksena?

Käsitöitä olen tehnyt jonkin verran, mutta mikään ei valmistu... Ja melki viikko meni koukkuun tai puikkoon tarttumatta, se kertoo siitä, että kipeänä oltiin!

Keväästä oli jo vahva tuntu, mutta nyt mennään takapakkia ja pahasti: aamulla täällä landella oli -18 astetta pakkasta ja nyt tuulee ja tuiskuaa ja lunta tuloo. Se siitä sitten. Päivä on kyllä pidentynyt, se on hieno homma se!

Kyllä tämä tästä, kun taas vauhtiin pääsee!

Voikaahan hyvin!

Ps. Postauksen kuvan möllikkä on ikuistettu vajaa vuosi sitten Ylläksellä, ihana!

4 kommenttia:

 1. Ei tässä muuta ajatella, kuin että parane pian! Ehdit sitten myöhemmin suorittaa, anna itsellesi nyt vähän armoa ja lepäile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You Mrs Maine!!
   Kävin tänään teidän reissukuvia katsomassa ja tuli sellainen olo, että TUONNE haluan mennä :) Ihana se "suljettu" majatalo ja teidän budoaari siellä, oih! Kiitos sen jakamisesta, tää on ihanaa kun omalta soffalta pääsee tuollaisiin paikkoihin :)

   Poista
 2. Miehelläsi on hyvä huumorintaju;) Upea kuvakavalkaadi loma-asuista, hyvä idea tämä hissikuvaus;)
  Sinulle on haaste blogissani;) Mukavaa sunnuntaita. Ja paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hyvä Mieli! Tunnus lämmitti mieltä ja palaan siihen :)

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!