lauantai 16. maaliskuuta 2013

Luxusta!

Meinasin kompastua omaan näppäryyteeni... Tai voi jopa sanoa, että kompastuin.

Mä ostin krippikseltä tälläisen tyylikkään pullon yläkerran kukkavesipulloksi.


Kun näin tän niin ajattelin, että "hitsi, täähän on se luxusvesipullo, joka maksaa ainakin miljardin kun siinä on sitä vettä, voisko olla hienompaa kukkavesipulloa!". Kaunis pitää esillä ja vettäkin mahtuu kivasti. Tosin mietin jo hyllyn luona, että en saa kyllä tähän vettä mitenkään yläkerran lavuaarista kun tää pullo on niin korkee... No pistetään käsisuihkulla (hitto, roiskuukohan se kamalasti yli..?). No mut tää on se luxuspullo niin on ihan sama, miten sinne vettä saadaan, haen vaikka kodarista alakerrasta joka kerta (ravaanhan mä muutenkin niitä rappuja koko ajan).

Tulen kotiin ja esittelen miehelle, että katsos meidän uutta vesipulloa, eiks oo hiano!
Mies: Miks oot ostanu tyhjän viinipullon, et kai sä nyt oo tosta maksanu mitään?
Nipsu: ei tää ole mikään tyhjä viinipullo, tää on se luxusvesipullo, tyhjä nyt mut pistän sinne ite vettä, kukille yläkertaan!
Mies: Toi on jotain halpaa viiniä. Alkossa olen nähnyt noita pulloja.
Nipsu: Näitä missään alkossa myydä...tää on sitä luxusvettä, Vogaa! Tai siis pullo siitä.
(sit alan miettimään, että oliko se VOGA se veden nimi...eiks se ollu...)

Pikainen googlettaminen, fuck (VOSS). Ostin 50 sentillä pahan viinipullon pullon. Näin käy kun yrittää olla luxus vaikka todellisuudessa on juntti. Eipä silti, pullo miellyttää vielä silmää, kyllä siitä hyvä kastelupullo saadaan :)

Tähän vielä googletettu kuva aidosta vesipullosta:


En voi olla miettimättä, että kyllähän tässä jonkinlaisesta kopioinnista on kyse. Enkä millään jaksa uskoa, että viinipullo olisi ollut ekana markkinoilla... Jonkinlaisia mielikuvia pyritään ilmeisesti herättämään viinakaupan hyllyllä kyseisen viinin kohdalla ja saada kuluttaja ostamaan viini pelkästään pakkauksen perusteella. Eipä silti, en ole kyseistä vinkkua maistanut, mutta mä nyt ajattelen, ettei se ihan kamalan hyvää ole... Täytyy toki koittaa joskus, saisin pullon alakertaankin!

10 kommenttia:

 1. Ihana juttu ja niin hausasti kerrottu. Hyvin voin kuvitella itseni tilallesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piupau :) Luulin todella iskeväni kultasuoneen!

   Poista
 2. Voss ja Voga ..onko se nyt nii justihi :D Oisin menny ittekki samaan ..tosin en oo ikinä kuullu viinistä tahi hajuvedestä :D Hauskaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh aNNa, olisin ymmärtänyt jos kyse olisi ollut hajuvedestä :D mutta kun tuo VOS on VETTÄ, siis oikeaa, juotavaa vettä. Mistä lie luxuslähteestä tullutta :) Lauantaita Saltunraitille! Ps. olin eilen s-joella kirpuilla, ei pettänyt taaskaan!

   Poista
 3. Hihhii, ihan mahtava stoori ja hei tuo pullohan on ihan yhtä nätti kuin "ap" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki! Kyllä todellakin tulee (tääkin) pullo käyttöön :)

   Poista
 4. Hei, testaamaan vaan, ties vaikka yllättäis :) Ja samalla saat pullon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olisikin fantsua, jos tosta oikein tykkäis, sais paljon tyylikkäitä pulloja :)
   Kiitos viestistäsi -tarjah- :)

   Poista
 5. Oli pakko näytää siipallekkin tää kirjotus. Just kyseistä punkkua siemaillaan ravintolassa (talon viini) ja hyvää on, ainakin skumpan jälkeen ;). - Päivi & co

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo on markkinat! Sattuikin, että SÄ juot ravintolassa viiniä ja mä olen just ostanut tän pullon :) No täytyyhän munkin sitä sitten maistaa, jos kerran säkin <3 Hauskaa iltaa teille muruset, nauttikaa hetkestä!

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!