perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantaina

Huumaavasti tuoksuvat perunanarsissit ilastuttavat kanojen kanssa. Tästä yläkerran kohdasta on tullut mun lemppari. Tuohon voi aina laittaa kauden tai juhlapyhän tunnelmia. Nyt siinä on hieman pääsiäisfiilistä, kot kot !Muistatteko tarinan tästä vanhasta Singeristä ? Kannettiin se miehen kanssa viime viikolla vierashuoneen yöpöydäksi. Rappusissa meinas mennä jalat hapoille, sen verran heavy esine tuo on! Se itse ompelukonehan on käännettynä tuon pöydän "sisällä". Ei se nyt ihan täydellisessä paikassa ole, mutta olkoon nyt siinä hetken. 

Ja jottei liian siirappiseksi tämä mene, niin tässä on vierashuoneen toinen puoli. Lakanoitakin on vaihdeltu, puhtaissa petivaatteissa nukkuminen on parasta. Näiden viikkaus vaan aina jää ja jotenkin miehelle ylituskainen homma! Appiukko oli kuulemma tehnyt anopille joskus jonkun oman virityksen (jonkin sortin teline!), ettei tarvitse olla apuna lakanoiden viikkauksessa... Huh huh. Mies vielä kehtasi ehdottaa, että "se varmaan on vielä jossain tallella..."

En tiedä, mitä tekisin peikonlehdelle... Tekis mieli vipata se pellolle, mutku olen omin kätösin sen yhdestä pistokkaasta kasvattanut. Ikiviherää Orkideaa kuljetetaan paikasta toiseen, kun ei se edes mahdu mihinkään kaappiin....


8 kommenttia:

 1. Söpöt pääsiäishommat, ja kirsikanoksat kanssa on aivan ihanat! Huippu toi lakanviikkausteline, koskahan meille ilmestyy moinen kun menin mainitsemaan insinöörille... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä insinööri sellaisen aina kehittelee :) Ne lakanat tuolla edelleen odottelee... Olis viikkausmasiinalle käyttöö!

   Poista
 2. Odota nyt lämpimämpiä kelejä ja tuo peikonlehti tänne Kuralanmäellä käydessäs, jos päätät luopua. Mun oma paleltu talvella -99 muuttokuormassa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Voisin ihan tosissaan tuon antaa, sun hoidossa se olis varmaan onnellisempi kukka kun täällä on ihan retuperällä ja unohdettuna :) Tuon kun kelit lämpiää!

   Poista
 3. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka oon jo jonkin aikaa seurannut blogias. Nyt oli pakko, kun oon meinaan eilen ja tänään tapellut noiden lakanoiden vetämisestä perheen kans. Miten voikin olla niin vaikea tulla hetkeks jeesaamaan??! Parasta on, ku mies istuu sohvalla ku vedetään lakanoita! Jos joku keksii semmosen telineen, mä hankin semmosen, heti ku niitä on myynnissä ;) Nimim. Muutaman kerran viikkaillut 5-vuotiaan kans...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Viisvuotiaan kanssa se varmaan menee paremmin kun miehen !
   Meillä ihan usein tuo istuu kun viikataan :)
   Kiva Muija kun seuraat ja pistit kommentin!
   Ps. Sellaiselle telineelle tuntuis olevan kysyntää... Ehkäpä Tiinan insinöörimies todella sellaisen kehittelis :)

   Poista
 4. Minä etsin perunanarsisseja kissojen ja koirien kanssa. Ajoin jopa Ruotsin puolelle, kun olen joskus saanut niitä Haaparannan Ikeasta. Eikä missään ollut. Kääk. Mulla on niitä onneksi kukkapenkissä, mutta kestä vielä viikkoja, ennen kun tuonne hankeen niitä nousee. Sulla on kivan näköistä täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Täytyykin nämä laittaa kukkapenkkiin :) Tai siis nurmikolle johonkin, koska varsinaista penkkiä ei vielä ole! Tuoksuvat ihanalle...

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!