perjantai 8. maaliskuuta 2013

Siivouspäivä


Vapaapäivä = siivouspäivä, niinhän se se usein menee. Pari viikkoa kämppä on ollutkin kuin luteen nielu, ei ole jaksanut muuta kuin perusimuroinnit. Jos koiraa karvoineen ei olisi, tuskin olisin imuroinutkaan. 


Eiliseltä kauppareissulta Sittarista kotiutui kaksi uutta ruukkua (miehen kommentti oli, että "et kai sä taas ostanu jotain ruukkuja"). Omilla rahoillani ostin ja halvalla sain, 2,50 eur kpl. Plantsusta hain vielä kaksi viiden euron pikkuhortensiaa, toivottavasti kestävät pidempään kun edellinen yksilö...


Vierashuoneen sänky sai valoisamman ilmeen. Laitoin meidän parisängyn päällisen ja hempukat tyynyliinat. Ennen tuossa oli tummansininen peite ja sinisävyiset tyynyt ja huone valostui kummasti!


Vaalean peiton siirtyessä vierashuoneeseen, meidän peti sai Pentikin vanhan päällisen (joka on ollut kaapissa kaksi vuotta). On kuulemma ruma peitto miehen mielstä, mutta ei sitä nyt kuuntele kukaan. Hienohan tuo on!

Ja tässä vielä aamun tuuninkicorner. Meillä on ollut reikä eteisen seinässä siitä lähtien kun on tässä asuttu (9kk). Ei siinä mitään, kyllähän siihen on silmä tottunut. Olen kuitenkin alkanut hieman siitä ahdistumaan, joten viriteltiin siihen tuollainen vanha lakana, ajakoon se nyt asiansa niin kauan kun tuohon saadaan oikea seinä. Onkin sitten kuulemma sen verran veemäinen tehtävä, että pistetään suosilla kesäloman to do -listalle... Saatin myös tuo avainteline seinälle. Siinä oli kyllä niin kova duuni, että kannatti odottaa melki vuosi sen laittoa. 

12 kommenttia:

  1. Tykkäisin tuosta sänkypeitoista! Minun pitäs jostain löytää hyvä ja halpa. Ostin ennen joulua Anttilasta nätin pellavan näköisen peiton (puuvillan ja jonkun esterin sekoitus tietysti)ja se on nukkaantunut ihan rumaksi! Hitsi kun halvalla ei saa hyvää.. Linumin peittoja olen kuolannut mutta eihän sellaiseen hintaan voi taipua :D Jatkan etsintää ja haaveilua :) Hyvää naisten eiku siivouspäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taikku :) Toi roosa Pentikin peitto on itseasiassa mun kälyltä saatu, hän siihen kyllästyi aikoinaan. Oikeastihan nää on ihan törkyhintaisia! Toi vaalea Finlaysonin päiväpeittohan oli kirppislöytö, Kontista muistaakseni parila kympillä ostettu, se oli kiva löytö se! Hyvää naistenpäivää myös sinulle :)

      Poista
  2. Kyllä vierailla kelpaa tuolla nukkua. Aivan ihana huone. Valoisa ja hempeä :)

    Ihanaa naistenpäivää sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai siis sehän olikin teidän makkari, mistä puhuin :)
      Eli kyllähän TEIDÄN kelpaa siellä nukkua!

      Poista
  3. Puhdas ja siisti koti perjantai-iltana on ihana paikka aloittaa viikonloppu!
    Vierashuoneeseen tuli muuten hetkessä kevät ;)
    ps. kukkien kielellä hortensiat tarkoittaa maltillisuutta (sen lukemani kirjan mukaan...) että mitäs tää nyt sitten tarkoittaa :D?!
    Tosi ihanat muuten noi edellisen postauksen baktukset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa Peppi muuta! Tosin ei tätä siisteyttä tietenkään kovin kauaa kestä, mutta olis edes huomisen ku on täällä vähän häppeningejä :) Ja voi perkele, maltillisuutta :) No siinä mielessä kyllä, että olen niin tulisieluinen ihminen ettei pikku extramaltillisuudet tee ollenkaan pahaa...
      Baktukset on kauniit munkin mielestä, ihana antaa toiselle noin ihana lahja!

      Poista
  4. Kyllä ne vaan vaaleet värit sopii hyvin tähän lisääntyvään aurinkoon. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Paljon näkee myös nykyään ihan mustavalkoista, itselle se on jotenkin vierasta vaikka olen pari tyynynpäällistä jo mustavalkoista hamstrannutkin :)

      Poista
  5. Parasta antia on nää lainaukset Juhan suusta. Niitä enemmän. Jotenkin pystyn samaistumaan Juhaan NIIN hyvin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D
      Teillä on kyllä jotain yhteistä ja se on tehokkaat muijat!

      Poista
  6. Ihanat värisävyt makuuhuoneessanne! Tuo isoädinneliöistä tehty peite kruunaa koko jutun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos leenuliini! Mummonneliö on niin ihana! Inspistä odotellessa, tekis mieli tehdä toinen :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!