tiistai 26. maaliskuuta 2013

SikSak kenkälaatikko

Päivänä eräänä minäkin annoin Tigerille mahdollisuuden, enkä suotta. Kaikkea ihanaa krääsää, vieläpä tasahintaan, nerokasta! Ostin "hyllypaperia", rullassa 3 metriä. Yllätys oli suuri (ja positiivinen) kun paketin avatessani tajusin, että se on kontaktimuovia! Mulla olikin aika ohkaisesta pahvista olevia kenkälaatikoita jemmassa, joihin tämä oli loistava päällystysmateriaali, koska hyllykontaktipaperi on todella jämäkkää (tekisi mieleni jopa sanoa, että JYTKYÄ).

Ensimmäisen laatikon kanssa oli aika funtsiminen, miten sen saa parhaiten ja etenkin, miten sen saa siten, ettei se liimapaperi ole totaalisen mutkalla ja rypyssä kun sen irroittaa. Mutta hyvä siitä tuli ja nyt näitä on jo kolme valmiina! Huomenna menen taas Tigeriin, ostamaan tätä lisää. Jospa löytyisi jokin muukin kiva kuosi (valinnanvaraa ei ollut ihan hirveästi..), käynkin toisessa Tigerissä, jos siellä olisi eri valikoimat!

Buona notte a tutti ja frutti di mare ja mitä niitä nyt oli. Ciao!




Ps. Eihän kukaan vain huomannut, että meillä ei ole tuossa kohtaa vielä listat paikallaan...?
Pps. Tervetuloa uudet lukijat, olen aina niin onnellinen kun uusia kirjautuu!!!

10 kommenttia:

  1. No mutta! Johan tuli vallan viehättävä laatikko, tuonne kelpaa säilöä ja pitää näytillä. Tiger on kyllä ihme kauppa ..joskohan se rantautuis tänne meillekin päin.

    Listattomuutta en huomannu, näyttää varsin kotoisalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan varma, että Tiger kohta tiensä löytää myös S-joelle! Siihen tahtiin niitä täälläkin avataan koko ajan... Aika raikas vaihtoeht Tiimarille, joka tuntuu jämähtäneen johonkin 80-luvulle. Hehe, kotoisalle :)

      Poista
  2. Kävin itse eilen ekaa kertaa Kampin Tigerissä ja meinasi lähteä lapasesta. Onneksi maltoin itseni ja ostin itselleni vain tuota samaa paprua (vai muoviako se ny sit on) ja mintunvärisen raastimen. Ihania tuotteita ja tosi halpoja.
    Nyt pitää kokeilla päällystää tuolla laatikoita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips! Tuolla kun päällystää niin tuloo tosi kiva! Vähän tarkkuutta vaan siinä vaiheessa kun iroottaa papruja toisistaan. Se liimauttuu tosi nätisti, enkä ainakaan itse onnistunut saamaan ilmakuplia. Joo, tosi halpoja on tuotteet!! Ja jotenkin kiva, että ne on tasahinnoiteltuja, jotenkin selkeää!

      Poista
  3. Voi apua mikä ihana kauppa, harmi ettei meillä täällä Jyväskylässä ainakaan vielä ole, Kuopijjoon täytyis suunnata. Laatikosta tuli aikas herkullisen ihana ja kaunis on kyllä tapettikin, eikä listaa olisi huomannut jos et olisi sanonut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olis pitänyt mainita listoista mitn, kun kukaan ei kiinnittänyt huomiota :)
      Eihän se mikään ihmekauppa ole, mut kivaa ja edukasta vaihtelua kumminkin! Toivottavasti pääset jossain vaiheessa piipahtamaan siellä :)

      Poista
  4. Onpas pirtsakka laatikko! Mikäs putiikki se semmonen Tiger on? Ei taida olla meidän kylällä kun en tiedä :) Ja nyt on kyllä tapahtunut jonkin sortin kärryltä putoaminen...yleensä olen näistä ihanuuskaupoista aika hyvin perillä ;) Hyvää pääsiäistä sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on sellainen ihme putiikki, jossa myydään askartelukamaa, mausteita, keittiöjuttuja ja naamiaisperuukkeja, eli melki mitä vaan :) Ruotsalainen kai, ne sen jutun osaa! Kiitos samoin Taikku teille sinne!!

      Poista
  5. Hei ihana ylläri! Mahtaisko mulle käydä samoin, ostin kans taannoin tigeristä rullan jotain paprua?? Hintaa tais olla peräti euron :) Laatikko on supersöpö!

    Ja mukavaa pääsiäistä myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija darling, kyllä sulla voi olla pettynys sen euron rullan kans, jos kontaktia odotat :)
      Toi mun oli nimittäin 4 eur (Tigerin hinnoissa jo aikas tyyris) ja luulin, että se olis ollut sellaista paksua, kiiltävää... Mutta liima tuli kaupan päälle. Itsekin ostin tänään euron lahjapaperirullan sieltä. Hieman liian folk mun makuun, mutta kyllä siitä pari lootaa päällystää :D

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!