maanantai 22. huhtikuuta 2013

MerimerkitHassu "sattuma" osui silmiini... Surffailin Marimekon sivuilla kangashankinnat mielessäin ja törmäsin tähän Jenni Tuomisen suunnittelemaan Merimerkit -kankaaseen (painettu vuonna 2011). Kovin on nimittäin yhtenevä tuon Tigeristä ostetun kontaktimuovin kanssa...Ei mulla muuta!


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö :) Voiskohan olla vaan sattumaa...?

   Poista
 2. Merimerkit on painettu 2011. Ilmeisesti se on suuniteltua jo paljon aiemmin. Mistäköhän Tiger on saanu "ideansa" myymäänsä kalvoon. Hassua sinänsä että väritkin on samat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jotenkin mietin, että MM on suunnitellut kankaansa aiemmin kun Mr.Tiger paperinsa :D Lisäsin tuon painovuoden muuten tekstiinkin, kiitos tiedosta :)

   Poista
 3. Hmm, ei kai vaan kopio? ;D

  Mun täytyy muuten mennä tigeriin hakemaan kontaktimuovia. En olisi osannut ilman sun vinkkiä, kiitos. Löysin töistä "lehtikansioita", joita pitää päällystää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä ;) Ilmiselvästä kopioinnista huolimatta, tää oli tosi hyvää kontaktimuovia ja sillä oli kohtuu helppo päällystää (oli aikas jämäkkää..) Tosin tää oli musta ainoa kiva kuosi, mikä niillä oli valikoimissa!

   Poista
  2. Kävin ja ostin, mut koskarissa ei ollut tuota enää. Pahus. Ostin sit sitä oranssi-vihreä-kukallista. Oli tosi helppoa käyttää. Kokeilin muutamaan peltipurkkiin. En vielä ehtinyt niihin lehtikoteloihin asti.
   Haluaisin tuota "merimerkkiä"... Toisaalta se kukertavakin oli melkein ihan ok, mulla on oranssi seinä työhuoneessa. :)

   Poista
  3. No höh! Se kukertava oli too retro for me :)
   Niitä Tigereitä on nykyisin vaikka missä täällä mansessa, toivottavasti bongaat merimerkit vielä !

   Poista
 4. Marimekkoa kopioidaan valtavasti. Olin aikaisemmin Marimekossa tøissa ja tuo kopiointi on suuri ja paha ongelma, ihan mahdotonta "vartioida". Merimerkit on hauska kangas, ei siis ihme, etta on kelvannut muillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti! Itsekin usein halpahalleissa kiinnitän huomiota esim. hyvin Unikkoa vastaaviin kuoseihin.. Olis kyllä ihana olla Marimekolla töissä, hipelöisin varmaan kaikki päivät niitä kankaita :D

   Poista

Kiva kun jätät viestiä!