perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantai-ilta meillä

Jumpan jälkeen en suinkaan tullut valmiiseen pöytään, lapsi ei istunut jakaus päässä pöydässä eikä kotona ollut niin siistiäkään. Mutta ei se haittaa! Kaikki saatiin tehtyä, koti on siisti, meillä on varastossa tänään valmistunut upea ovi ja kaikilla pötsi täynnä :)

Ihanaa on myös se, että nämä hortensiat ovat olleet pöydässä tänään neljä viikkoa! Hortensiat kuvattu tämän päivän ilta-auringossa. Koko rahalla ovat kyllä kukkineet! Maksoivat vitosen kipale ja tosiaan neljä viikkoa kukkineet kauniisti!


Illan iltapala oli tuttu juttu meille. Jämäsalaatti, jonka pohjana kaali. Mukaan sitä, mitä kaapista löytyy; tässä tapauksessa kaalin lisäksi: kurkku, punasipuli, feta, mango ja kirsikkatomaatti. Nam!


Ikisuosikkina mukana myös tsatsiki, eli luonnonjugurtti, johon sekoitettu raastettua kurkkua ja valkosipulia (+suolaa hieman). Tuo ei niin kuvauksellinen ruskea homma on meidän kana. Eli pannulla voissa paistettu kanapiffi. Ennen paistamista kana oli marinadissa noin tunnin verran. Marinadi oli öljyä, 2 rkl pestoa, hieman suolaa + 3 valkosipulinkynttä. 


Bosse haluaa myös pistää pikku terkut. Meillähän ei toi leikkaushomma mennyt ihan putkeen, tötterö on vieläkin päässä.. Haava repes viikko sitten, paraneminen on hidasta mutta varmaa. Pahaa teköö.


6 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, että koiruus vieläkin tötteröllä. Paranemisia Bosselle.
    Joskus pitäis kokeilla pestoa marinadiin, aina vaan pastan kanssa pistellyt. Vaan varmaan tykättäis noinkin. Viikonloppuja!

    VastaaPoista
  2. Pesto on oiva matsku marinadiin, koita ihmeessä!
    Joo, tää ei menny ihan nappiin tää leikkaushommeli, mut kyllä se viikon päästä viimeistään tuon kaulurin saa pois!
    Kiitos samoin Peppi, viikonloppuja sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Hortensiat kyllä kiitollisia kukkioita ja somistavat vielä kuivattunakin...Meilläkin harrastettaan noita kaikkimitäkaapistalöytyy- sallaatteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, Lovviisa! Täytyykin kuivata nämä kohta, kun ovat vielä kauniissa kukassa ja värissä :)
      Jämäsalaatit on parhaita, jotkut ystäväni tekevät myös mielettömän upeita jämäkeittoja, niitä en vielä osaa.

      Poista
  4. Paranemista pienelle. Ihanat hortensiat. Miten ihmeessä saat ne elämään ja kukkimaan. Minun hortensiat on aina kuolleet heti parissa päivässä. Ah, rakastaisin niitä niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no olen kyllä itsekin vähän ihmeissäni näistä! Ainoa, mitä näissä on ollut niin niitä on taytynyt kastella (vesihanan alla) joka päivä! Mulla on kesälläkin näitä paljon ollut, muttei läheskään näin juoppoja yksilöitä. Koitapa jatkossa RUNSASTA kastelua :) Bosselle välitetty terkut, se tossa takaedessä makaa lampunvarjostin rutussa :)

      Poista

Kiva kun jätät viestiä!